![]() |
#191 |
Reputacja: 17
|
![]()
Owszem Searle, moczary również podbiły moje serce, ale najbardziej przypadł mi ten stylowy kredens w pomieszczeniu projektanta
![]()
|
![]() |
#192 |
Guest
|
![]()
ale nikt nie zauważył,ze w CAS jest lustrzana podłoga :-)
|
![]() |
![]() |
#193 |
Reputacja: 10
|
![]()
Yeeehaaa! Lustrzana podłoga! Searle, a czy to nie jest po prostu płot zrobiony inną teksturą ?
![]() |
#194 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
|
![]()
Zgadzam się z iloną to jest płot (płot ceglany z białym wierzchem, to jakaś deska tam jest na płocie) tylko ze zmienionymi teksturami.
![]()
![]() |
#196 |
|
![]()
No właśnie chodziło mi o to, że można zmienić teksturę (bo jeśli się nie mylę, do tej pory nie można było).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
|
![]()
Searle z tego co pamiętam, podczas tworzenie domu mojej Simce używałem ogrodzenia (drewnianego, taki płotek koloru jasnobeżowego) i potrzebowałem zmienić teksturę, ponieważ nie pasowała ona do pozostałych elementów, wówczas wszystko dało się zaprojektować, więc uważam że w każdym z płotów można zastosować projektowanie stylu.
![]() |
#198 |
Reputacja: 12
|
![]()
O, super zdjęcia :3
Na to miasto na T (Twinbrook? ![]() Ja i tak z grą sobie poczekam, aż sobie oceny ustatkuję, więc będę czekać na relacje graczy. Ciekawe czy ta mgła będzie wszędzie zawsze rano, czy tylko jest w tamtym miejscu. A u lustrzanej podłodze zawsze marzyłam i nigdy nie mogłam jej mieć, bo nie instalowałam dodatków. Chyba teraz też nie będę tego robić, bo tylko mi się gra psuje ._. Więc liczę na fajne fryzury, ubrania, tapety i inne dodatki :3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]()
to sie przeliczysz,bo czytalam,ze tworcy sie nie popisali,dojda chyba tylko 3 czy 4 nowe fryzury- dl. do ramion- do kobiet,ktore sie zbytnio od siebie nie roznia i chyba 5 dla facetow,w ciuchach tez nie bedzie zbytniego wyboru
|
![]() |
![]() |
#200 |
|
![]()
Ale mam już nadzieję, że lepsze niż do WP...
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|