|
![]() |
#2 | ||||
Reputacja: 10
|
![]()
Część czwarta: Bolesna prawda.
No to z Chrisa było niezłe ziółko. Głupia ta Li Mei, że nie uwierzyła Marco, tylko ślepo ufała swojemu byłemu chłopakowi (jestem na nią zła). Podoba mi się postawa Sophie. I żal mi jej, bo mimo tego, że kocha Marco, to nie jest jakoś specjalnie zazdrosna i zależy jej na jego szczęściu, a nie na swoim. Błędy: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
|
![]()
Część pierwsza: Pojednanie.
No faktycznie to "pojednanie' było gorące ![]() ![]() Ciekawi mnie też dokładnie, co było napisane w tym liście do Dantego. Musze przyznać, że brat czarnego charakteru jest fajniuśny ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do bonusu, to jestem w tej drugiej grupie, która nie lubi mięśniaków. Ale za to ma śliczne oczy - to mu trzeba przyznać ![]() Może jeszcze dziś wezmę się za następny odcinek, jak się wyrobię ze sprzątaniem i kometami do innych FSów ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ach ... przeczytałam wszystko !!
I jestem pod wielkim wrażeniem. Masz dziewczyno talent i dosłownie zakochałam się w twoim fotostory =) I masz już we mnie Wieeeelką fankę ![]() a i czy ten Gabriel nie jest przypadkiem trochę podejrzany ? ;p Czekam na odcinek !!! PS Marco jest cuuuudny ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
|
![]()
Przepraszam Cię, rudzielcu, ale nie dałam rady wczoraj (niezapowiedziani goście), a dziś od rana na wodą siedziałam, ale teraz wzięłam się, przeczytam i komentuję:
Część druga: Cierpienie Odcinek trzyma w napięciu już od początku. Szkoda mi Erica, aczkolwiek nawet nie wiem, który to ![]() Na ruda nie jestem zła, po prostu wykorzystała sytuację - zdarza się ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Kolejna osoba, której podoba się moje romansidło ![]() Co do Gabriela to się nie wypowiadam, już sobie postanowiłam, że nikt niczego ze mnie nie wydusi ![]() He he fajnie, że Marco ci się podoba ![]() Cytat:
![]() Po tytule wnioskuję, że jeszcze trzy części i będziesz na bieżąco, więc nie dużo Ci już zostało ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Uff...
Przyjechałam, przeczytałam. Już nie mam siły komentować, bo wiadomo, że wszystko super ![]() Czekam na następny odcinek ![]()
![]() |
#8 |
Reputacja: 14
|
![]()
Spokojnie, udało się nadrobić
![]() Po pierwsze: podoba mi się Twój av ![]() Po drugie: podoba mi się (coraz bardziej ![]() Piszesz świetnie! Wprawdzie często mam wrażenie, że czytam kolejną oklepaną historię o wielkiej miłości, która jest w stanie pokonać wszelkie przeciwności... Czytając ostatnie odcinki zdałem sobie sprawę, że są setki podobnych historii. Ale to nie jest nic oklepanego ![]() ![]() ![]() Liczbowo: 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Kamis nareszcie wróciłaś!
![]() ![]() chrupek postaram się rozkręcić to tak, żeby nie była to przeciętna historia o miłości, tylko, że chwilowo nie mam weny na pisanie o "słodkościach" miłosnych... no ale odcinek wstawię dzisiaj wieczór, jak obiecałam ![]() EDIT: no a co do avka to dziękuję, jakoś przypadł mi do gustu ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
|
![]()
Część trzecia: Owoc miłości.
No, pełna zaskoczka,a jeżeli chodzi o dziecko, aczkolwiek to FS nabiera pewnej dramaturgii (dziecko jest takim "prawie" pewnikiem, że będą razem). Dante to totalny psychol. Tak bardzo kocha Li Mei, a jak ją potraktował. Mam nadzieję, że zdechnie ![]() Li Mei za bardzo naskoczyła na Marco, gdy jej wyznał, że spał z rudą, no ale kobiety w ciąży są rozdrażnione, więc jej wybaczę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do bonusa, to muszę przyznać, że miałaś fajny pomysł, by pokazać nam swoją inspirację do stworzenia postaci Marco. Natomiast Li z bliska - blee, ma oczy jak kosmitka i za wąskie usta. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|