|
![]() |
#1 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Dobra, nie ma zmiłuj! Wykastruję Cię! Dostaniesz z gwoździarki za to, co zrobiłaś Mei!
![]() Gabriel jest do odstrzału, nawet przed Dante. Rozumiem, że już nie będą Ci potrzebni, więc się nimi zajmę ![]() Żal mi Marco. Jak on się musi czuć... Oby dziecko i Mei przeżyli i Marco się w coś nie wpakował. Teraz czekam aż Dante załatwi Gabriela. Chociaż on jest na tyle tępy, że tego pewnie też nie potrafi zrobić...
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
jestem pierwsza
no kurde znowu przerwany odcinek.Wiedziałam że będzie opcja A.A skąd Mei wzięła na sobie piżamę?Odcinek bardzo ciekawy i straszny.Biedna Mei
![]() |
#3 |
|
![]()
Oooo widzę ze Mei ma włosy made in Paint
![]() Bosko jak zawsze, a tego tam Gabriela (takie anielskie imie, dla takiego ****) ukatrupić! Libby! dawaj gwoździare! Albo na pal go! młodkiem po jajach!
![]() |
#4 |
|
![]()
Violet jak widać wyczułaś
![]() Vipera musiałam w paincie, choć wiem że to wygląda okropnie ![]() No a co do Gabrysia to niestety, zdarzają sie i takie typki.... ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 18.08.2010 - 23:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
jak dorysowywałaś te włosy to mogłaś je zrobić takie falowane i chudsze.Gabriela gwoździarką
![]() |
#6 |
|
![]()
Viperko spokojnie i nim się zajmiemy ^^
Najlepiej wyślij ich obu na raz ![]() Violet miałam do wyboru: A: dodać dzisiaj odcinek B: bawić się w paincie z włosami Li Mei ^^ wybrałam opcję A ![]() Libby to co się będzie działo w następnym odcinku pozwolę sobie nazwać jednym słowem... MASAKRA ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
No nie !!! Co za parszywy gnojek ! Szuja ! Czubek ! I wszystko co najgorsze .... Grrrr!!
Dziewczyny ?! Atak na niego Gwoździaaarką !! I przy okazji "krzywego nosa" też możemy zgarnąć grrr....... :/ A co do realistycznej wersji to normalnie czytałam to z taką zawziętością, pasją i prawie że z łzami w oczach <płaczę> Belle Rose jest moim narkotykiem xD A przeżywam tą historię jak mrówka okres ![]() ![]() Biedna Li Mei. ![]() ![]() A przeczuwam iż Marco jeszcze nie zgarnie tego Gabriela i Dantego ... Może samego "krzywego nosa" ??? Ale nie mart sie Marco ! Ja Tobie napewno pomogę xDD Czekam na odcinek ! Można wiedzieć kiedy będzię ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka, oby był jak najszybciej bo nie wytrzymam w tym napięciu.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
OOłł yee
Ale z Gabriela skur***l ![]() Oby Marco go i Dantego poprostu za...bił... Kiedy next? ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|