|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sophie123 dziękuję
![]() Kinkarus wiem, że miała być masakra wieeem... jak już komuś pisałam wcześniej, Marco miał odrąbać Gabrielowi nogę no ale nie chciałam, żeby wyszedł na sadystę ![]() Chryzantem Złocisty Li Mei jest dziwną dziewczyną i to Ci może powiedzieć sporo osób które czyta od początku to romansidło ![]() ![]() ![]() Wiem miało być drastyczniej w scenie z Gabrysiem, no ale... postaram się wam to zrekompensować w inny sposób, w najbliższym czasie ![]() A Alia z Colinem jeszcze się pojawią w takim wątku erotycznym ![]() Co do Emanuelle to wprowadzi... dużo pikanterii i troszkę pomiesza ![]() czekoladko ale ona dotrzymała obietnicy ... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ja mam tylko jedną prośbę,jak Emanuelle uwiedzie Takede to Cię zamorduję tym nożem co go masz na avie.Wiem że napiszesz, że jak Cię zabiję to nikt nie dokończy fotostory.Jak to nikt?Mamy wspaniałą Viperkę i Czekoladkę i masę innych ludzi.Więc błagam Cię niech ona nic nie namiesza z Takedą.plisss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
@up: spokojnie, spokojnie
![]() co do dokończenia FS to fakt, mógłby to zrobić ktoś za mnie, ale ten ktoś nie będzie wiedział co dla was przyszykowałam ![]() a jak się dowiecie w kolejnym odcinku... tego co wam napiszę, to jeszcze zmienicie zdanie xD ale ciiiii.... nic nie zdradzę ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
haaa i po Gabrielu(skacze z radości)!Myślałam że będzie masakra
![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
O.O Emanuelle da Marco drinka z pigułką xD
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ten odcinek jest świetny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Rudzielcu on by wyszedł na sadystę jakby mu to blond chucherko nie przeszkodziło
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Odcinek jak zawsze super. Podziwiam Alię za dotrzymywanie tej trudnej obietnicy. Jak dobrze, że tego głupiego Gabriela już nie ma. Czekam na następny odc i życzę szybkiego powrotu do zdrowia (znam to, bo sama też jestem chora).
![]() Ostatnio edytowane przez ania1127 : 24.09.2010 - 17:20 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ajć, jednak szkoda, e nie posiekał go na małe kawałeczki
![]() Dante teraz nie będzie mógł ganiać za Marco z tą nogą ^^ Coś mi śmierdzi ta Emanuelle... Pewnie będzie chciała go uwieść ^^ No ale cóż... mam nadzieję że zdrowie dopisuję i jak najszybciej będzie nowy odcinek ^^
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 188 (0 użytkownik(ów) i 188 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|