![]() |
#251 |
Guest
|
![]()
Tak;
Ale z własnych obserwacji (u siebie w celach testowych S3 + WP + Kariera + mini-pack + 1700 dodatków z sieci, kiedyś na tym samym kompie S2 + dodatki) to Sims3 nie dostają takiego 'zmulenia' wraz z natłokiem dodatkowych rzeczy i ogólnie chodzą lepiej niż S2; |
![]() |
|
![]() |
#252 |
Reputacja: 10
|
![]()
mi sims 3 sie, tnie a the sims 2 chodzi super na moim kompie ponieważ, mam mało pamięci wole the sims 2 bo mam tylko 1GB pamięci ram więc, nic dziwnego że mi sie, the sims 3 tnie .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Guest
|
![]()
Witam mam pytanie czy na moim Laptopie odpali gra The Sims 3
System Windows 7 Home Premium Procesor Intel I3 2,26 GHz Karta graficzna ATI Radeon HD 5470 HDD 320 GB Pamieć 3 GB RAMu |
![]() |
![]() |
#254 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Sądzisz, że jak kupujesz laptop za 3000 zł to nie uciągnie on simsów
![]() Tak, gra odpali i powinna chodzić na najwyższych bez żadnych spadków wydajności ![]()
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 28.06.2010 - 21:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Guest
|
![]()
ktoś jeszcze może potwierdzić lub zaprzeczyć?
|
![]() |
![]() |
#256 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Mi nie wierzysz ?
![]() Jak chcesz to jeszcze z tego skorzystaj. http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/
![]() |
#257 |
Guest
|
![]()
Tak gra bez problemu będzie działać;
|
![]() |
![]() |
#258 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jaką karte grafiki GeForce polecilibyście najbardziej do simów?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Guest
|
![]()
Zakup karty graficznej zależy od obecnego komputera, montaż za mocnej nie ma sensu;
Aczkolwiek jeżeli komputer ma obecnie używane złącze graficzne (PCI-Express) to koszt nowej ze sklepu opłacalnej i wystarczającej z nawiązką do Sims'ów to ~280-300zł; W przypadku używanego sprzętu czy ew starszego złącza to będzie kwota ~200zł; |
![]() |
![]() |
#260 |
Guest
|
![]()
Ja chyba jestem dzieckiem szczęścia albo mam magiczny komputer, bo gra chodzi mi w miarę płynnie razem z karierą, mimo że teoretycznie powinna nie odpalić przy 1.81 GHz i 512 MB RAM.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|