![]() |
#3061 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kod: TestingCheatsEnabled true. Nie jestem pewna, ale myślę, że tym kodem można przesuwać też paski umiejętności.
Kiedy wpiszemy ten kod bez wciskania shifta przesuwamy paski potrzeb i znajomości. ![]() ![]()
|
![]() |
#3062 |
Guest
|
![]()
No właśnie ja testowałam i nie działa ;(
|
![]() |
![]() |
#3063 |
|
![]()
Więc tak. Mam problem. Pokazuje mi się taki komunikat:
![]() Gdy kliknę na szpital, jest tylko 'Pracuj' [jest na szaro pisze, że to nie są moje godziny pracy]. Co robić? ![]()
![]() |
#3064 |
Reputacja: 14
|
![]()
Może spróbuj w zakładce "Praca" kliknąć przycisk "Pracuj"? Albo zignoruj, najwyżej Ci pojedzie po awansie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3065 |
|
![]()
Próbowałam, pisze że to nie są moje godziny pracy. Już kiedyś miałam taki problem, co noc ten komunikat, aż w końcu mnie wywalili... I przestałam być doktorem... Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?
![]() |
#3066 | |
|
![]() Cytat:
Dziwne, ja zawsze to ignorowałam, bo nie było z tym co zrobić, i nigdy nie zwolniono mojego Sima. Chyba raz się zdarzyło, że Sim sam z siebie po tym komunikacie pojechał do szpitala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3067 |
|
![]()
A czy ona przypadkiem nie spała? Jeśli tak to nie chciała jechać. A i czy w kolejce czynności ten dyżur tak jak normalnie idzie do pracy? Jeśli nic z tych rzeczy to być może jakiś błąd gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3068 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3069 |
Reputacja: 14
|
![]()
Mój sim był lekarzem i ten komunikat też się pojawiał czasami, ale on czasem szedł do szpitala a czasem nie, i jak nie poszedł to nic złego się nie działo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3070 |
Guest
|
![]()
to oznacza tylko, ze ma dyzur i jak bedzie sytuacja kryzysowa to ma sie zjawic. dopiero jak wyskoczy komunikat, ze w szpitalu nastapila sytuacja kryzysowa i musi pomoc, to wtedy idzie do szpitala.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 110 (0 użytkownik(ów) i 110 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|