|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
1: Nie tyje i chudnie się w ciągu minuty, bez przesady. To samo z sesją, to nie jest tak, że to chop siup i tyle. Widać, że się nie znasz na tym, o czym piszesz.
2: 'Mary przyszła przed imprezą, żeby ją umalować dziewczynę' - albo ją, albo dziewczynę. 3: Śmierdzi mi tu udawanymi uczuciami. To wyznanie miłości było tak sztuczne, że myślałam, że wybuchnę śmiechem. 4: Piszesz strasznie ciężko. Jakbyś pisała na siłę. Moja rada: najpierw obejrzyj 'Diabeł ubiera się u Prady' - film o modzie, chociaż nie do końca. Ale można się czegoś o modzie nauczyć. I pisz wtedy, kieyd masz natchnienie, bo czuję, że piszesz tylko po to by pisać.
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Nie zgodzę się z tobą co do sesji.
Zajmowałam się jakiś czas modelingiem i wiem jak wygląda prawdziwa sesja, jest masa przygotowań, a samo robienie zdjęć zależy od tego czego dokładnie potrzebujemy. Dla mojej bohaterki miało to być tylko jedno zdjęcie do magazynu.
![]() |
#3 | ||||||||||||||||
Guest
|
![]()
No, dłużej jest, chociaż trochę. I dobrze. :3
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jaka ta Alice jest głupia - że niby utyła przeokropnie od kilku tabliczek czekolady? o,o Hm... jest chyba lepiej niż było, ale dalej bynajmniej nie zachwyca. Popieram - czytaj to, co piszesz, myśl nad każdym zdaniem. I jeszcze coś ode mnie - nie stawiaj spacji przed pytajnikami i wykrzyknikami. I powodzenia w dalszym pisaniu. :3 |
||||||||||||||||
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
Skoro pracowałaś w branży modelingu to pokaż, że wiesz o czym piszesz, bo to, co tu pokazałaś to kompletna amatorszczyzna. Sama nie pracowałam nigdzie, ani nie interesuję się modą, ale takie rzeczy powinno się wiedzieć, jeśli się o tym pisze.
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |