|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
natalia no to się domyślaj, ja nie pisnę słówka!
<zamyka usta na klucz>Panna Lu -więc mówisz, że artystyczny nieład jest fajny? xD -Alia jest chora, ale po prostu tak ją zafascynował "ciastek", że zapomniała o wszystkim ![]() mogłam o tym wspomnieć ^^ - no i miło mi czytać, że odcinek był odstresowujący, bo w następnym będziecie musieli sobie przygotować środki na uspokojenie ![]() Akinimo - Alia nie oskarżyłaby go o nic ani by nie ryczała... może pokuszę się, żeby to wyjaśnić w następnej części... ![]() - czemu nie skomentujesz, aż tak źle? xD ![]() ![]() ![]() - i tak ma dorysowane majtki w porę się kapnęłam, że nie taka ma być fota (w porę czytaj - jak wyłączyłam grę ) wiec musiałam użyć magii photoscape'a ![]() Paulasia12 Alia dopiero się rozkręca a to jak się rozkręci będzie winą pewnej osoby... no i chyba ci nie muszę nic pisać na temat rozwinięcia romansu? ![]() ![]() ![]() Czekoladka odebrał telefon bo był pewien, że to Marco kto mógł dzwonić o drugiej w nocy? No a "Alusia" potem będzie jeszcze gorsza... w 50% zmieni się jej charakterek... ![]() Dzięki za komentarze dziewczyny ![]() EDIT: zapomniałam dodać, że jutro wkleję tu bonusik ^^ dostaniecie zdjęcia tego "faceta którego uważacie za słodkiego" w skrócie: Colina ![]() No a następny odcinek dopiero w kolejnym tygodniu, wiec musicie uzbroić się w cierpliwość bo teraz kolej pisania bonusa w temacie Vincent and Marco a potem w kolejce czeka Vorg NIE ROZSTROJĘ SIĘ KOBIETY! ![]() ![]() ![]() więc musicie grzecznie poczekać ^^
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 26.08.2010 - 23:11 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
- PS rządzi ^^ Aaa, i odcinek miał być odstresowujący - to ci się udało, ale nakręciłaś mnie tak, że zasnęłam dopiero po czwartej nad ranem xp Wena do mnie przylazła i zaczęła błagać o wybaczenie xp |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|