![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja kiedyś grałam na epickiej i nie jest tak źle jeśli chce się by sim osiągnął szczyt danej kariery i rozwinął umiejętności takie jak, logika, charyzma czy ogrodnictwo itp itd . Ale jak, dla mnie to i tak za długo trwa to wszystko więc, wolę normalną długość życia
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
|
![]()
Normalna, bo jest taka normalna xD Nie dłuży się w ogóle jest zbliżona do tej TS2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
Długą lub epicką, zależy
![]()
![]() |
#84 |
|
![]()
Ja zależy od tego co chcę osiągnąć jeżeli planuje by mój sim osiągnął szczyt kariery albo, nauczył się, na maksa wszystkich umiejętności to wtedy wybieram Epicka długość życia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
Gram na normalnym, ale ostatnio niewyobrazalnie sie wkurzylam, moja simka zostala gwiazda rocka tu przed przejsciem w wiek emerytki! Rozwazam dlugie zycie, aczkolwiek NIE CIERPIE dlugosci wieku dzieciecego juz na normalnym.
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Zwykle wybieram normalną, chyba, że gdzieś pracuję. Wtedy włączam długą, a po dotarciu na ostatni poziom i założeniu rodziny wybieram znowu normalną.
|
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
Zazwyczaj normalną. A rzadko długą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Reputacja: 12
|
![]()
No początku miałam ustawioną średnią, ale musiałam ją zwiększyć, bo nie zdążałam
![]() Bo chciałam, żeby Simka najpierw spełniła się w karierze i znalazła sobie faceta, by założyć rodzinę. Ale okazało się, że jeszcze tydzień i miała być emerytką ![]() To musiałam szukać jej faceta na gwałt! (tzn. nie żeby ją zgwałcił, tylko że szybko ^_^') Dlatego przedłużyłam. Ale potem się wnerwiałam, że niemowlę tak długo jest niemowlakiem, a małe dziecko przez tak długi czas jest małym dzieckiem. Ale przynajmniej się zdążyło wszystkiego nauczyć ![]() Więc wybieram długą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Ja biorę długą!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
ja często biorę epicką bo chcę np. osiągnąć jakiś tam poziom w karierze i gdy mam już dużo kasy to przełączam se na długą (albo ogólnie wyłączam starzenie się simów)
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|