|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Wychaczyłem kolejny błąd, otóż polega on na tym, że gra głodzi wszystkie wampiry, których nie kontrolujemy. Przykładowo, gra zagłodziła/wysuszyła
syna mojej Simki, gdy ta była u niego w odwiedziny. Zostawił żonę i dziecko . Dziś, będąc u Vladimira Schlicka (czy jakoś tak), też zdechł on z pragnienia. No tak, fajnie, rozumiem, ale on pił tą krew w kartoniku przed niespełna godziną. Ta gra ma tyle błędów, że nie wiem co myśleć o EA. Mam ochotę ich udusić
Ostatnio edytowane przez hellraiser : 28.11.2010 - 21:54 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Przyłączam się, ja też chcę ich udusić. Tyle bugów nie miała chyba żadna gra w historii. I może się powtarzam ale piszcie ludzie maile do Pomocy Technicznej, oni nic Wam nie pomogą, ale przynajmniej wyślą te dane o błędach do EA i może coś z tymi błędami zrobią w łatkach. Ja myślałam, że jedną łatę wydadzą i będzie spoko, ale przy tylu błędach, jakie ma ten dodatek to chyba będą potrzebne ze 3 łaty.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Hmmm, jak dla mnie to oni nigdy nie naprawiają najbardziej palących błędów, tylko takie, o których często nie miałam pojęcia, że istnieją :]
|
|
|
|
#4 |
|
|
Fakt... Jak ja nieraz czytam co poprawia któraś łata, to połowy z tych błędów nie miałam i często właśnie nie wiedziałam, że istnieją.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Można zrobić tak, żeby zebrać te wszystkie błędy i wysłać je w jednym raporcie.
|
|
|
|
#6 |
|
|
Tak... nie byłoby głupie. Tylko jak to z sensem zorganizować.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
To zróbmy może tak. Jeśli zgodzi się anie, lub nie wiem kto, ktokolwiek, to wysyłam do niej/niego pw, z wszystkimi błędami jakie nam się zdarzają. Ta osoba zrobi listę, wstawi tutaj i wszyscy ją wyślemy do ea games. Może być?
![]() Tylko do kogo wysyłamy? Anie zgadzasz się ?
|
|
|
#8 |
|
|
mnie wnerwia samochod lokaja, ktory caly czas stoi pod domem mojej simki i jak przyjezdza autobus szkolny czy samochod z pracy to stoi i trabi -.-
|
|
|
#9 | |
|
|
Cytat:
To raczej nie jest bug. Raczej takie... hmmm... nie wiem jak to nazwać, "niedogodność"...? Mnie też ten samochód wnerwia, mogliby dać lokajowi auto do plecaka, albo wyskoczyłaby informacja, że lokaj powinien, oprócz łóżka, mieć też "miejsce parkingowe". Pokojówki też przecież zostawiają samochód na ulicy przed domem, ale to inna sprawa, one przyjeżdżają "na chwilę" a nie "na stałe". A co do petycji o naprawę błędów, to nie wiem, czy zasypywanie kogoś wiadomościami na PW byłoby OK. Wydaje mi się, że powinno się założyć nowy temat na forum, specjalnie po to. Ale od razu z wielką prośbą do użytkowników forum... żadnego spamu. Tylko i wyłącznie fakty na zasadzie: "Błędy które zauważyłem/łam u siebie to: -Znikający lokaje -Simy blokujące się w windzie" itd. Powiedzmy, że temat byłby aktywny przez tydzień lub dwa i zebrane informacje redaguję i wysyłam. Lub pierwszy post w temacie jest mój i na bieżąco edytuję go dodając opis błędów. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Cytat:
Tak, taak bardzo denerwujące, nic z nim nie można zrobić nawet z moveobjects :<