|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
ej mam problem mam sims3 i tak mi kluby i te inne rzeczy migają na czerwono i nie wiem co mam zrobić poza tym grafika mi się trochę też zwaliła wolniej się ładuje itp. jak to coś naprawić mam zcrackowana grę bo płyta mi siostra połamała.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Więc można wyjść z założenia, że crackowany plik .exe lub TSLHost.dll powoduje ten błąd.
Skoro płyta uszkodzona, pozostaje Ci zainstalować grę pobierając ją z EADM, czyli Electronic Arts Download Manager, pobierz ten program. Załóż konto, aktywuj dodatek PZ (wpisując swój unikalny kod seryjny), pobierz i zainstaluj dodatek. Wtedy nie powinna być potrzebna płyta w nośniku by uruchomić grę i być może rozwiąże to problem z grą.
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
oki już znalazłem rozwiązanie to przez plik do usunięcia cenzury psuł grę.
Teraz mam problem ponieważ pokazuje mi że mam jakieś nieoficjalna modyfikacje gry i gra sie nie włącza co zrobić? |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Możliwe,że przez pirata.Jak nie,to nie wiem...;x
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Ja też się ostatnio wkurzyłam. Zatrudniłam Lokaja, nie odpowiadał mi. Wyrzuciłam go z pracy, zatrudniłam nowego. A tamten cały czas był w moim domu, z tym że go nie było widać. Spał w moim łóżku, gotował, sprzątał.. Musiałam się wyprowadzić. Masakra.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Kupiłam dodatek po zmroku, mam oryginalną wersję i podstawy i dodatku, jednak wyświetla mi się komunikat: Twoja gra podstawowa The Sims 3 jest niezgodna z aktualnym dodatkiem do The Sims 3. Zaktualizuj grę w programie startu.
W programie startu piszę: Twoja gra jest aktualna. Nie mogę jej przez to zainstalowac. Mam wersję aktualizacji: 6.1.11.009001. Bardzo proszę o pomoc |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Aktualizuj EADM
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
piszę że mam najnowszą wersję, odinstaluje EADM i zainstaluję na nowo zobaczę czy to coś da.
Nic nie daję nadal mam ten sam problem A może bym musiała ściągnąc jakąś najnowszą wersję aktualizacji po zmroku bo podstawkę mam tak jak pisałam a w launcherze na dolnej małej ikonce PZ to piszę: The Sims 3 Po Zmroku 0.0.0.0, tylko skąd takie coś ściągnąc?
Ostatnio edytowane przez malinka215 : 04.06.2011 - 14:35 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
ok dzięki
zobaczę czy to coś danic nie daję, chyba będę musiała zrobic reinstalkę całych simsów bo ja mam za bardzo aktualną grę jak na ten dodatek tak mi raz napisało :/ zainstalowałam działają ale gdy ma już mi się załadowac miasto odsyła mnie do pulpitu i nie mogę sobie pograc... :/ Ostatnio edytowane przez malinka215 : 04.06.2011 - 17:30 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|