|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bo moim zdaniem się nie pojawią. Dlaczego by miały? One nie są głównymi postaciami w grze, to tylko takie gadżety. Nowe rodziny są generowane przez grę. Wygenerował się Wam kiedyś sam "obywatel" w stroju służącej? Nie. A dlaczego nie? Bo gra musiałaby sama wpisać sobie kod na odblokowywanie tego typu ubrań, a żeby powstał wampir, muszą być zęby i tatuaż, a żeby były zęby i tatuaż musi być kod UnlockOutfit. Może to trochę mętne tłumaczenie, ale według mnie, na 95 % nie wygenerują mi się żadne wampiry.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
raczej wampiry przybywali by z nowo przybytymi simami do miasta, więc pozostaje kątrola każdej z nowych rodzin
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
No właśnie o tym piszę, to mało prawdopodobne, żeby gra wprowadziła do miasta wampiry... Ja już parę dni w to gram i jeszcze mi się żaden nowy wampir w mieście nie pojawił. Były tylko te stare, które od początku mieszkały w mieście. Pokąsały, paskudztwa jedne, parę osób i je zaraziły, więc dostały bana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A mi dziś przyszedł do głowy pomysł, żeby zarazić wampiryzmem całe miasto. Ale jednak uznałem, że pozarażam tych, na których mi zależy, czyli przyjaciół mojej zajefajnej wampirzej rodzinki.
Nie wiedziałem też, że wampirze nastolatki uczą się tak szybko umiejętności. Syn mojej Wampirki nauczył się perkusji na maksa w około 7 godzin, drugie tyle zajęło mu nauczenie się Sportu na ten sam poziom. Ale już dorosła uczy się wolno... |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
wampiry szybko uczą się tylko w nocy
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
samych pozamieniał czy wampir zmienił?
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Mamełe ma rację. Też tak miałam. Mam przyjaciół, są normalni, za jakiś czas spotykam ich na mieście i są wampirami :/. Powymyślali jakieś kretyństwa, tak jak z tym nagłym zajmowaniam mieszkań/domów :/.
![]() |
#10 |
|
![]()
Trzeba poszukać moda, może już jakiś jest. Nie wyobrażam sobie tej gry z ciągłym odwampirzaniem. Ja wampirów nie lubię, ale myślę, że innym też przeszkadzałoby na dłuższą metę ciągłe wydawanie 3 000 na odwampirzacze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|