![]() |
#151 |
Reputacja: 10
|
![]()
OK, W sumie niewiele grałam w ten dodatek (Cholerny brak czasu), to mogę już co nieco na jego temat napisać:
Nowe miasto jest bardzo fajne, ale poruszanie się po nim, to totalna masakra. Te windy i ślamazarne taksówki, dlatego postanowiłam, że będę używała testinga i teleportacji. Kluby bardzo mis ie podobają, ale preferuję te bez wind. Gdy nadchodzi pora zamknięcia to szlag trafia, bo sim nie może się wydostać, gdyż po kolei simy opuszczają lokal. Moja simka wyszła z dyskoteki dopiero o 13 godzinie! Podoba mi się to, że bardzo łatwo spotkać wampira. W Dwójce bardzo rzadko mi się to zdarzało i nigdy wampira nie miałam. Bardzo fajne się nowe ciuszki ( w końcu coś porządnego). Mebli mało, ale też w sumie jestem z nich zadowolona. Dużo rzeczy jeszcze nie wypróbowałam, ale postaram się to nadrobić ![]() W rankingu dodatków plasuję ten tuż za Karierą bijąc się o drugie miejsce z Podróżami. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#152 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
![]()
więc cóż,ja już mam dosyć simsów jak na razie
mimo przeprowadzki do Barnacle Bay gra nadal mi się ścina co dwie sekundy,strasznie mnie to denerwuje.... jeszcze po włączeniu komputera na początku gra działała normalnie,ale teraz nawet po resecie od razu się przycina. |
![]() |
![]() |
#154 |
|
![]()
Chryzantemie Złocisty, spróbuj zdefragmentować dysk...
Mamełe, ja już mam problem wampiryczny dawno rozwiązany... Wszystkie wampiry z Bridgeport zostały skasowane. Nie ma już kto kogo zarażać... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
|
![]()
Jejejejeje, mam dodatek. : D
Grałam chwilę i mogę sie wypowiedzieć. Otóż dodatek fajny, fajne cluby, najbardziej mi przypadł Kujon. :3 Mieszkanie w wieżowcach, apartamentowcach nawet, nawet, lecz trochę małe. Fajne ubranka. Baaardzo mi się podobają wampiry. :> No cóż...instrumenty! Och, to czego mi brakowało. I te jacuzzi i aktorstwo itd. Mhmm... Ogólna ocena: 7,5/10 Taka, dlatego, że mnóstwo bugów, gra się zacina na dosłownie każdym kroku. Pozdrawiam. 3: |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
|
![]()
Anie, system i tak wytworzy jakichś nowych wampirów więc to na nic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
|
![]()
To znowu ich skasuję... Przynajmniej będę miała zajęcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]()
Podziwiam Twoją wytrwałość, anie_1981
![]() Co prawda nie wiedziałem że gra tworzy nowe wampiry. Czyli automatycznie w SV, RV i TB też się pojawią? |
![]() |
![]() |
#159 |
Guest
|
![]()
ja gram trochę w Barnacle Bay i się nie pojawił jak na razie żaden
|
![]() |
![]() |
#160 |
|
![]()
Bo moim zdaniem się nie pojawią. Dlaczego by miały? One nie są głównymi postaciami w grze, to tylko takie gadżety. Nowe rodziny są generowane przez grę. Wygenerował się Wam kiedyś sam "obywatel" w stroju służącej? Nie. A dlaczego nie? Bo gra musiałaby sama wpisać sobie kod na odblokowywanie tego typu ubrań, a żeby powstał wampir, muszą być zęby i tatuaż, a żeby były zęby i tatuaż musi być kod UnlockOutfit. Może to trochę mętne tłumaczenie, ale według mnie, na 95 % nie wygenerują mi się żadne wampiry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|