|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja bym chciała mieć dom pod taką kopułką, da się?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dalsza część rodzinki Hamming (jak widzę, Hamming znienawidzony przez pozostałych xD )
Meggy ma dzidziusia ! ^^ Jest już berbeciem, bo nienawidzę niemowlaków. Tylko leżą i trzeba się nimi zajmować. A berbecie już "żyją" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Włoski - po tacie Oczka - po tacie (po mamie też ![]() Płeć xD - po tacie Zabójcze spojrzenie - po tacie. A więc Kay nie ma się czym przejmowac - to jego dziecko ^^ zastanawiam się tylko czy to aby na pewno dziecko Meggy xD Musiałam całą familię przeprowadzić, bo się nie mieścili ![]() Peggy i Meggy Kay (chłopak Meggy) i Daniel (chłopak...NARZECZONY ! :cool: Peggy) Pette - dziecko Kay'a i Meggy Rachel i Rachael - siostry Peggy i Meggy . Się rozpisałam ![]() PAM PAM PAM ! ![]() 1. Mój pierwszy sim w TS3 PZ, Dan Tarney ^^ 2. Moja pierwsza simka w PZ. Jego żona, na początku dziewczyna - Terra Tarney 3. Wasz znienawidzony Hamming ![]() 4. Córka Dan'a i Terry - Ines 5. Córka Ines i jakiegoś Edłarda (czyt. wampira). Zdradziła Hamminga <yes! yes! > i wyszedł wampir - Pinera. Narodzona, gdy nie grałam tą rodzinką i imię samo się dało. Mieszka ze swoim tatusiem, którego nie pamiętam ![]() 6. Terra Hamming, imię po babci. Córka Ines i Hamminga 7. Danny Hamming, mąż Terry. Biedaczek wziął imię po żonie :< 8. Meggy, znana już wam ^^ 9. Znana wam Peggy ![]() 10. Gage, którym nie gram 11. Louis, którym nie gram (obydwoje mieszkają z Terrą i Dannym, a nimi akurat nie gram) 12. i 13. Znane wam Rachel i Rachael. 14. Synek Meggy i Kay'a - Petee . Rozpisałam się :p a to i tak nie całe. Ines ma 4 rodzeństwa, 2 z rodzeństwa mają swoje dzieci i to się tak rozchodzi i rozchodzi xD Co do życia Meggy i Peggy. Ich chłopacy się wprowadzili. Daniel oświadczył się Peggy. A pomiędzy Meggy a Kay'em dalej nic, chociaż mają dziecko :< I UWAGA ! NIESPODZIANKA ! Chciałam wybrać dla Peggy nową suknię wizytową - na ślub. NIE DA SIĘ! jest w ciąży. Chociaż nie wyświetlił się komunikat, nie ma nastrójnika w ciąży, i nie można głaskać, ani gadać do brzucha, to nie może kąpać się w jacuzzii, zaplanować stroju + ma inne ubrania (dla ciężarnych). I ślubu nie będzie, bo ma brzydką sukienkę :c Dobra. Na razie koniec ! ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Połówka : 28.12.2010 - 22:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|