|  | #291 | |
| Zarejestrowany: 22.10.2007 Płeć: KobietaPostów: 728 Reputacja: 11 | Cytat: 
 | |
|  |   | 
|  | 
|  | #292 | 
| Zarejestrowany: 28.03.2008 Skąd: Dolny Śląsk Wiek: 40 Płeć: KobietaPostów: 4,172 Reputacja: 10 | 

Czy ktoś wie ile dni żyją SimBoty? Mój ma już 120 i nadal zipie, a chciałabym się go pozbyć niedrastycznym sposobem    | 
|  |   | 
|  | #293 | 
| Guest 

| 

Z tego co wiem simboty nie umieraja jedynie moga miec zwarcie wtedy je sie naprawia xD
		 | 
|   | 
|  | #294 | 
| Zarejestrowany: 22.10.2007 Płeć: KobietaPostów: 728 Reputacja: 11 | 

Nie no umierają, ale to dziwne, że ma aż tyle. Grasz na epickim? Mój na tym normalnym to żył około 90 dni, tak jak simy...
		 | 
|  |   | 
|  | #295 | |
| Guest 

| Cytat: 
 | |
|   | 
|  | #296 | 
| Guest 

| 

Hej, jestem tu nowy. Mam problem: mam 7 albo 8 poziom kariery detektywa i dostałem okazje z tym zatrutym jedzeniem. Mam się włamać do domu i pobrać odciski palców więc tak zrobiłem. I nie mogłem pobrać odcisków palców ponieważ mój sim ciągle robił Wróć do domu i to co robił przerywało się no to zrobiłem brak wolnej woli ale i tak miałem ten problem. Po chwili to zaczął się teleportować na zewnątrz domu i nie mogłem tego usunąć, miałem ten sam problem też w innym domu noi wkurzyłem się i wyłączyłem grę
		 | 
|   | 
|  | #297 | 
| Zarejestrowany: 22.10.2007 Płeć: KobietaPostów: 728 Reputacja: 11 | 

Na pewno się włamałeś? Bo tak się dzieje, jeśli wrzucimy sima do czyjegoś domu za pomocą kodu... Ewentualnie odwiedź dom podczas gdy będą gospodarze, niech Cię zaproszą do środka i wtedy "na legalu" pobierz odciski.
		 | 
|  |   | 
|  | #298 | 
| Guest 

| 

Dzięki Carolyn, gdy gospodarz przyszedł zaprosił mnie do środka i na spokojnie wziąłem odciski palców a wtedy się włamałem bez kodów to nie wiem czemu tak się działo.
		 | 
|   | 
|  | #299 | |
| Guest 

| Cytat: 
 I mam jeszcze jedno pytanie. Moja simka chce podjąć karierę wynalazczyni ale ja nie wiem gdzie pójść tzn. w którym budynku mogę ten zawód podjąć a jak chcę poszukać pracy przez komputer to nigdy nie ma tego zawodu.....Gdzie go mogę "znaleźć"? Ostatnio edytowane przez manianka : 31.12.2010 - 12:52 | |
|   | 
|  | #300 | |
| Zarejestrowany: 28.03.2010 Skąd: Polska ^^ Płeć: KobietaPostów: 1,019 Reputacja: 10 | Cytat: 
 Więc tak. Musisz wbić tej co najmniej jeden punkt wynalazczości iść do ratusza i kliknąć 'Zarejestruj samozatrudnienie -> wynalazczyni" I teraz zarabiasz sprzedając wynalazki. 
				__________________ | |
|  |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |