|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
OK, a więc tak, postanowiłam stworzyć zamiast jednej simki cała rodzinkę i tak powstała rodzina Strong. Kiedy wprowadziła się do Bridgeport liczyła trzy osoby.
Małżeństwo Emila i Lole ( ![]() Tu mama z córką ( Jako ciekawostkę mogę dodać, że Lola wampirem była nie cały dzień i od razu się wyleczyła ![]() ![]() Wprowadzili się do wieżowca, w centrum miasta. Emil i Lola często się kłócili, może to przez różnice wieku? W końcu Emil nie wytrzymał rozwiódł się Z Lolą i wyprowadził. ![]() W międzyczasie Martha podrosła, zaczęła chodzić do szkoły i interesować się pisaniem. W wieku dziecięcym napisała dramat obyczajowy "Łzy na deszczu" (Okazał się przebojem) I powieść humorystyczną pt. "Korale i wykrywacz metalu". Tutaj myśli nad dialogami ![]() ![]() Lola chcąc zapomnieć o byłym mężu często chodziła na dyskoteki z przyjacielem. Nie mając czasu na sprzątanie wynajęła sprzątaczkę która okazała się przystojnym Chińczykiem który z chęcią Zrobił "coś" z Lolą w windzie. Potem chłopak zamieszkał z nimi i razem czekali na narodziny dziecka. Tutaj ich zaręczyny. ![]() Martha potykała się ze swoim ojcem na mieście. Mieli dobry kontakt. W końcu Martha miała imprezę urodzinową. Miała się stać nastolatką. tu cala jej rodzinka ![]() Od lewej. Jej ojciec Emil, mama Lola z przyszłym rodzeństwem Marthy brzuchu, ojczym, i jakaś koleżanka się w kadr wcisnęła ![]() A tu Martha ![]() ![]() Nie długo po urodzinach Martha dokończyła powieść dramatyczno-obyczajową Różowa Owca, i rozpoczęła powieść detektywistyczną "Zagubiona Igła". Lola urodziła synka, o imieniu Jao. Tu jego zdjęcie ![]() Mam nadzieję ze się podobało ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Wednesday : 08.01.2011 - 21:32 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|