|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Coś o Arabelli
Jej miłosne przygody Arabella postanowiła poznać swojego nowego sąsiada.Okazał się nim młody i pełny optymizmu Christopher Blush.Od razu znaleźli wspólny język,mimo iż Arabella była starsza od niego o parę lat i parę doświadczeń życiowych. ![]() Zaczęli się spotykać i umawiać na randki.Przy Christopherze znowu poczuła się młoda,pełna energii i gotowa na nową miłość.On zaś odnalazł swoją muzę,swoje natchnienie,które pozwoliło mu rozwinąć karierę rzeźbiarską. ![]() Nie oszczędzali sobie czułych gestów.I mimo że niektóre simki szeptały po kątach,że "stara wiedźma" sobie przekabaciła Christophera,nie przejmowali się tym. Byli razem szczęśliwi... ![]() ![]() Arabella wiedziała,że już nie musi się kryć ze swoim wampiryzmem.Jej ukochany poprosił ją,by i jego zamieniła.Nie mogła mu odmówić.Cała wspólna wieczność przed nimi. ![]() ![]() Postanowili zamieszkać razem,w domu Arabelli.Christopher przeniósł swój warsztat rzeźbiarski do piwnicy,by nie przeszkadzać ciągłym stukaniem,wierceniem i lutowaniem skupionej na pisaniu romansów partnerce. ![]() ![]() Pewnego wieczora,Christopher postanowił wcielić w życie niespodziankę,którą planował od tygodnia.Przyszedł na cmentarz,czekając cierpliwie aż Arabella skończy pracę.Gdy zdziwiona jego obecnością zapytała,cóż to za okazja,że po nią przyszedł,on uklęknął... ![]() ![]() Odpowiedź Arabelli była oczywistą oczywistością ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Ja daję mniejsze zdjęcia, bo ten temat się strasznie powoli ładuje, przez takie gigantyczne foty.
Parę fotek moich ludzi. Wyrzucono nas z tematu o zdjęciach z dodatku PZ... A tam jest cała historia mojej rodziny z BP... No cóż. Oto parę fot. Służąca Bardów, Róża Servo jedzie na rowerku do miasta... zdjęcie niby zwyczajne, ale mnie odrobinę śmieszy służąca na rowerze. ![]() Jin przyszedł po szkole do mojego Ernesta. Niedługo trójka wnucząt Anastazji i Jasona będzie dorosła. Została tylko mała Molly. ![]() A oto Molly. Córka Ernesta i Mii. ![]() Ja latam! ![]() Ernest jest zaprzeczeniem teorii, że mięśniaki nie potrafią czytać... Dobra sama tą teorię wymyśliłam ![]() ![]() Sayuri starzeje się chorobliwie szybko. Gra przesadza. No i za ładna to ona nie jest. Powinna być w wieku szkolnym, na początku, bo ona i Molly rodziły się mniej więcej w tym samym czasie. ![]() Mia uczy się technik wędkarskich.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|