![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to ja tez przedstawie moją rodzinkę
![]() Celina Kasprzyk - młoda i elegancka dziewczyna z prowincji, która odziedzicza spadek po praprapra dziadkach. Paweł Niemczyk - ambitny młodzieniec, który zapragnął zamieszkać w starej willi swoich marzeń. Na ich (nie)szczęście ![]() ![]() Celina bierze sie za stare księgi mając nadzieję, że dowie się czegoś o swoich przodkach spoglądając na młodego, a zarazem przystojnego nieproszonego mieszkańca domu... ![]() Z początku nie rozmawiali ze sobą, spędzali czas osobno i jedli w milczeniu...dom wydawał się jeszcze bardziej opustoszały niz był... ![]() Lecz koniec końców niechciani współlokatorzy zakochali się w sobie przyrzekając przy gwieździstym (ciut zachmurzonym ![]() ![]() Od jakiegos czasu Celina czuła, że coś jest z nia nie tak. Przekopała stara piwnicę dowiadując się kim byli naprawdę jej przodkowie...miała nadzieję, że Paweł się o tym nie dowie. ![]() Przeznaczenie kazało jej przybyc do tego domu pełnego tajemnic i odkryc swoja prawdziwą naturę... ![]() Celina zamieniła się w najprawdziwszego wampira! Jej pragnienie było nie do wytrzymania, nie wiedziała co robić...nie chciała skrzywdzic Pawła. ![]() Zobaczywszy swojego ukochanego kazała mu sie nie zblizac, bo moglaby go skrzywdzic, ze stala sie wampirem jak jej przodkowie i nie beda mogli byc razem...ale Paweł nie zrezygnował z miłości. W końcu obiecał jej, że zawsze będą razem i poprosił celinę by go też zamieniła w wampira. ![]() I tak tez się stało... ![]() I bonusy ![]() Celcia wampirzyca w pidzamie. ![]() Paweł po dość ciekawej wyprawie do katakumb, buszując wśród truposzy. Odważny cwaniak ![]() ![]() Tutaj moja Celina w przybliżeniu, pierwszy raz w miare mi wyszła kobieta w sims3 O.O ![]() Pożar!!! ![]() ![]() Tutaj oświadczyny Pawła na cmentarzu. Ach te widoki... ![]() I prywatny cichy ślub wśród zmarłych ![]() ![]() Sorka za tyle zdjęć ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|