![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Skoro mówicie, że mało osób się wypowiada to i ja się wypowiem
![]() ![]() Poznajcie Elle i Jacka Evans. ![]() Ella jest spostrzegawczym detektywem na 5 poziomie kariery jako poszukiwaczka niejasnych wskazówek. ![]() Jack jest wojskowym. Pragnął tej pracy od dziecka, już jako nastolatek pracował nad swoją kondycją. Obecnie jest na 5 poziomie kariery jako drugi pilot. ![]() Pewnego razu postanowili postarać się o dziecko. Ich małżeństwo zaowocowało synkiem o imieniu Joshua (brak zdjęć ciąży i niemowlaka). Po niedługim czasie stał się małym dzieckiem. Tu na rękach mamusi. ![]() Zdjęcia jak tatuś uczył chodzić nie mam, ale jak mama uczyła mówić owszem. Najlepiej na świeżym powietrzu ![]() ![]() Praktycznie odrazy po narodzinach Joshua, podczas gdy był jeszcze niemowlakiem, Jack i Ella postanowili zaadoptować troszeczkę starszą od niego Emily. ![]() Nie robili różnic, traktowali ich jednakowo dobrze. Pewnego dnia Emily dorosła do wieku szkolnego. ![]() ![]() Kochają się z braciszkiem i wspólnie spędzają czas. ![]() Ella i Jack byli zgodnym małżeństwem dopóki Jack nie zaczął flirtować z pokojówką... ![]() Niestety, miał na tyle pecha, że akurat do domu wracała jego żona. Zrobiła mu awanturę, a potem wyrzuciła pokojówkę z pracy. ![]() Jakiś czas się do siebie nie odzywali, jednak urok osobisty i słodkie oczka Jacka podczas przeprosin wygrały z silną wolą Elli. ![]() Po pewnym czasie do wieku szkolnego dorósł także Joshua, na zdjęciu z najlepszą przyjaciółką swojej siostry. ![]() A po kilku dniach Emily stała się nastolatką. ![]() Narazie tyle, wszystko naraz bo gram nimi już jakiś czas, ale nie wstawiałam tu zdjęć. Chciałam żeby Ella urodziła bliźniaki ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|