![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
dziękuję za głosy :D nie wiedziałam, że aż tyle osób na mnie zagłosuje, bo każdej nominowanej osoby simy są świetne. cieszę się, że podobają się Wam moje simki :)
no i przede wszystkim to jest też Wasza zasługa, że one teraz tak wyglądają. jak patrze na te simy, które wstawiłam pierwsze, to normalnie dziwie się, jak ja mogłam coś takiego tu pokazać :D dobrze, że mówicie co jest źle, a co dobrze, bo dzięki temu wiem co zmienić :) mam nadzieję, że dział z simami nie upadnie, bo ostatnio coraz mniej osób tam zagląda :< ![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Admin Emerytka
|
![]()
no wlasnie musze, tylko nie moge sie zdecydowac, ktora
![]() i wy tez piszcie co chcecie jak tylko sie zdecydujecie, no
#13 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ode mnie skromnie:
dziękuję! ![]() Nie zawiedziecie się ![]() I gratulacje dla reszty ![]() Kolory: #cc3366 - prof. Miodek #ff6600 - Oko Saurona Tak wstępnie, pewnie zmienię jeszcze. Ostatnio edytowane przez Liv : 28.02.2011 - 14:55 |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Gratuluje wszystkim zwycięzcą, szkoda, że w małej ilości wygrały osoby na które głosowałam, no ale uważam, że większość która wygrała - zasłużyła na to :3 Szczególnie chcę pogratulować Chryzi forumoholika, uważam, że jest to dobry następca
![]() No i oczywiście dziękuje za wszystkie głosy na mnie, to bardzo miłe z waszej strony~. Nawet jeśli nie wygrałam głosami, to wygrałam tym, że dostałam te parę głosów ![]() prosiła bym o ten kolor rangi: #4F2F4F
#15 |
|
![]()
NIC SIE NIE ZNACIE OMG
![]() ![]() ![]() no, gratki |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 19
|
![]()
Na wstepie chcialbym podziekowac wszystkim tym ktorzy oddali na mnie glos. Wiedzialem ze nie wygram ale nie spodziewalem sie ze uzbiore az tyle glosow
![]() No i gratuluje wszystkim zwyciezcom zapewne zasluzyli sobie na te rangi ![]()
#17 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Dziękuje za głosy, gratuluje innym zwycięzcą, a rangę poproszę w tym kolorze: #000000
#18 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Gratuluję wszystkim
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() JESTEŚMY GŁĘBOKO WZRUSZONE! ![]() Buziaki dla wszystkich, którzy głosowali ![]() Trochę nas zaskoczyliście, bo nie było nas tutaj pół roku! [img]http://i55.************/2jb064h.gif[/img] ![]() Co nie zmienia faktu, że taka ranga to spełnienie naszych najskrytszych pragnień! ![]() Co do koloru... #ff66ff jest chyba dostatecznie plastikowy!!
#20 |
Guest
|
![]()
Anonimowe Alkocholiczki - forumowe plasticzki!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|