|
|
|
|
#1 | |||||||
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
O ludzie...
![]() Cytat:
(jakby nie patrzeć, miałam mniejszy zasób słów i byłam 4 lata starsza od Lily - w momencie pisania AND2010 już o 7 )Ale z drugiej strony, Lily czytała polskie książki i z nich też łapała trochę słownictwa ![]() Z tą bezczelnością to fakt, nie zwróciłam na to uwagi xD Cytat:
Poza tym, FS ma swoje korzenie w prawdziwym science fiction i to też dużo tłumaczy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zaznaczam, nie wymyśliłam tego na poczekaniu ![]() A Teresa i Ania ufały swoim odczuciom Wiem, że to głupie, aczkolwiek wątpić w zawodność intuicji dwóch kobiet, które czuły do Lily to samo?Prostolinijne, wiejskie kobiety nie potrzebowały testów ![]() Dziękuję wszystkim za krytykę. Chociaż, nie ukrywajmy, nie lubię czytać takich postów typu taki jak ten od Chryzi! Zresztą, kto lubi? |
|||||||
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 15
|
To znaczy nie chciałem powiedzieć, że głupie, tylko, że jak na mój gust trochę takie- niepasujące? Nie wiem dokładnie jak określić moje odczucia, ale to mi jakoś już podeszło pod telenowelę (nie wiem dlaczego
)Z drugiej strony przypomniała mi się scena, gdy po śmierci kogoś (wybacz, ale naprawdę nie pamiętam kogo) opisałaś swoją wizję tej granicy: niebo-ziemia, jako biała linia (chyba tak to było, nie? - i właśnie to mi się bardzo podobało ![]() Edit: Chodziło mi dokładnie o to: ![]() http://forum.thesims.pl/showpost.php...8&postcount=74
Evil is a Point of View Ostatnio edytowane przez Gio : 10.03.2011 - 21:21 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|