![]() |
#151 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Jakoś nie wiem, ale to "objawienie" jakieś takie głupie ![]() Pod względem technicznym tekst na celujący oczywiście ![]() pozdrawiam
![]() |
|
![]() |
#152 |
Reputacja: 26
|
![]()
No, co ja mogę napisać. Fajny odcinek i długi, mnie tam się bardzo podoba, choć w pewnych punktach przyznaję rację Chryz. Ale... jakoś nie jestem w nastroju do krytykowania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Administrator
|
![]()
Ale sielanka
![]() ![]() Skąd Lily wiedziała, że Wiktor miał 23 lata, gdy ją oddał ![]() Odnośnie chyba najciekawszej literówki mam nadzieję, że Ania jednak nie wskoczyła na postać ze zdjęcia ![]() Ania wydaje się być bardzo ładną kobietą ![]() Najbardziej podoba mi się zdjęcie obrazujące sen ![]()
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny odcinek. W ogóle to moje ulubione FS na tym forum. Mam tylko kilka zastrzeżeń: skąd wzięły się zdjęcia Tanii w domu rodzinnym Wiktora, skoro nie mieli ze sobą żadnego kontaktu?
No i tak jak poprzedniczka uważam, że rodzina Lily za łatwo "łyknęły" wiadomość, że ona to ich wnuczka/bratanica. Tak to wszystko świetnie. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#155 | |||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
O ludzie...
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale z drugiej strony, Lily czytała polskie książki i z nich też łapała trochę słownictwa ![]() Z tą bezczelnością to fakt, nie zwróciłam na to uwagi xD Cytat:
Poza tym, FS ma swoje korzenie w prawdziwym science fiction i to też dużo tłumaczy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zaznaczam, nie wymyśliłam tego na poczekaniu ![]() A Teresa i Ania ufały swoim odczuciom ![]() Prostolinijne, wiejskie kobiety nie potrzebowały testów ![]() Dziękuję wszystkim za krytykę. Chociaż, nie ukrywajmy, nie lubię czytać takich postów typu taki jak ten od Chryzi! Zresztą, kto lubi? |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
|
![]()
To znaczy nie chciałem powiedzieć, że głupie, tylko, że jak na mój gust trochę takie- niepasujące? Nie wiem dokładnie jak określić moje odczucia, ale to mi jakoś już podeszło pod telenowelę (nie wiem dlaczego
![]() Z drugiej strony przypomniała mi się scena, gdy po śmierci kogoś (wybacz, ale naprawdę nie pamiętam kogo) opisałaś swoją wizję tej granicy: niebo-ziemia, jako biała linia (chyba tak to było, nie? ![]() ![]() Edit: Chodziło mi dokładnie o to: ![]() http://forum.thesims.pl/showpost.php...8&postcount=74
Evil is a Point of View Ostatnio edytowane przez Gio : 10.03.2011 - 20:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
No tak.. Popieram większość powyższych.
Zdecydowanie za szybko akcja się potoczyła, tak dobrze, że aż 4 strony i wielki plus za długość lecz to wszystko się wydarzyło jak w jakiejś totalnej fikcji. Tekstu się nie ma co czepiać może rzuciło mi się w oczy jak było 'brat' zamiast 'brata' ale cóż ![]() Bez obrazy ale nie podobają mi się pierwsze dwa zdjęcia, dom taki jakiś wydłużony a ten pokój to już w ogóle lepiej nie mówić haha chociaż kto co woli ![]() Za to część ze snem bardzo mi się podobała, sama wierzę w przeznaczenie więc także plus. Podsumowując 9,5/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przeczytalm, ale w sumie sama nie wiem jeszcze nie skomentowalam
![]() No to najpierw powiem o odcinku XI - szkoda, ze jest ubogi w zdjecia, ale za to jest duzo tekstu przyjemnie mi sie czytalo. Jednak jak dla mnie to ta akcja za szybko sie rozwinela, chcialabym cos przeczytac o tym jak Lily prosi o ten wyjazd itp. XDDD Co do XII... Na tym zdjeciu reka Tanii wydaje sie taka.. gigantyczna XDD Co do Lily to ja uwielbiam :3 Jest taka mala, bezbronna i inteligenta dziewczynka - moj taki maly ideal ![]() ![]() 10/10 i czekam do 20 : D |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
|
![]()
No i mówiłam, że pomysł na zdjęcia zawsze się znajdzie
![]() Odcinek bardzo fajny (dużo dialogów ![]() ![]() Co do Wiktora, to ja bym takiego ojca osobiście ^&*!@$%^#@$%^ ![]() z niecierpliwością czekam na 20 marzec ![]()
![]() |
![]() |
#160 |
|
![]()
Świetne odcinki !!!
Nie mogę się doczekać następnego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |