|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Ostatnio edytowane przez Karel13 : 14.08.2011 - 18:06 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Zdjęcia super są. Wydaje mi się, że najbardziej dopracowali koty - na drugim zdjęciu ich sierść wygląda świetnie. Chyba najmniej dopieścili konie, ich ogon wydaje się taki... kanciasty? Może w grze będzie wyglądać lepiej. Nie mogę się już doczekać
![]() Poza tym, podoba mi się to że nowa okolica będzie taka "jesienna". Na drugim screenie fajnie to widać, dodali nawet nową teksturę terenu która ma imitować spadające liście jesienią.
Ostatnio edytowane przez hellraiser : 14.08.2011 - 18:18 |
|
|
|
#3 |
|
|
Ja też. Najbardziej spodobało mi się 3th zdjęcie. Konie będą mogły pić z każdego zbiornika wodnego. I przyjrzyjcie się! Widać na nim szopa!
edit: To chyba nie szop, tylko małpa... Nie widzę. Albo i kot .
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
@up, możliwe, że to szop, całkiem przypomina te szopy z tego zwiastunu co wyciekł w marcu
Albo to i kot. To już kwestia otwarta ![]() Te źrebaki są super Ciekawe, czy będzie można je ujeżdżać, dzieci by mogły na przykład.Taki off na chwilę... Jak już, to 3rd xd Ostatnio edytowane przez hellraiser : 14.08.2011 - 18:31 |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
świetne te zdjęcia
najlepsze są koty konie wydają się troche kanciaste ;/ mam nadzieje że jeszcze to troche poprawią na tym zdjęciu z koniami widać że są 2 kolory grzyw to dobrze bo słyszałamże miał być tylko jeden nie moge się doczekać.. więcej zdjęć ;D mam nadzieje że będzie schronisko <marzy>
|
|
|
|
#6 |
|
|
Nightfall; masz absolutną rację, pop... mi się
.Moim zdaniem owczarek niemiecki na 2nd zdjęciu jest bardzo realistyczny. Ale grubaśny .
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() Owczarek też jest świetny (czy wszystkie ostatnie moje posty w tym temacie nie zawarłyby słowa 'świetne' ), ale mnie ciekawi, jak będzie wyglądać labrador czarny. Postanowiłem, że będzie to pierwszy pies, jaki moi Simowie kupią. Przypuszczam, że będzie nieco przygładzony tak jak ten dalmatyńczyk, ale nadal będzie całkiem ładny
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Albo mi się wydaje, albo będą 3 wielkości konia ...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Jeśli Ci chodzi o te screeny z poprzedniej strony, to to były źrebaki.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Vallentina, już mówili, że nie będzie rozmiarów koni tylko w zamian zrobią źrebaki. Skoro w zamian to znaczy, że BYĆ MOŻE (nie na pewno) będziemy mogli kazać dzieciom jeździć na koniach.
EDIT: Dwudziestego sierpnia będzie transmisja z jakiejś tam konferencji... Ważne, że pokażą jak się gra w zwierzaki ![]() http://live-event.ea.com/gamescom/th...ive-broadcast/ Ostatnio edytowane przez Karel13 : 14.08.2011 - 19:31 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|