![]() |
#2041 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przecież na ostatnio dodanych linkach można przeczytać, w starszych nieco artykułach o tym dodatku o tym deszczu meteorytów w simach, co nie ? Jest tam napisane, że chłopaka, jego przyjaciółkę i jego psa przygniata meteor.A ja tych "spadających gwiazd" w realu przedwczoraj nie widziałam :/
|
![]() |
#2042 |
|
![]()
nie wiem czy ktoś to wstawiał, no ale nvm,z oficjalnej str. simsów :3
Zwierzaki mogą uczyć się nowych umiejętności. Koty i psy naucz polowania. Psy opanują sztukę odnajdowania okazów kolekcjonerskich i aportowania. Konie mogą uczyć się biegu wyścigowego i skoków. Simowie mogą wyprowadzać swoje zwierzaki! Zabierz Reksa do parku, weź Mruczka do biblioteki lub galopuj na Gwiazdce do nowego Centrum Jeździeckiego. Awww :3 ciekawi mnie to centrum jeździeckie. wg. mnie będzie można tam kupić konia, trenować go i uczyć się jazdy : D tylko oby nie była to "królicza nora" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2043 |
|
![]()
Już to czytałam.Podobno będzie klika mniejszych ranczy jako parceli publicznych i prywatnych stajni innych simów i jedno centrum jezdzieckie.Już się nie mogę doczekać ! może będą tamn zawody ujeżdżenia na hali, skoków w terenie i wyścigi, bo chyba po to konie będą zdobywały te umiejętności.No i czy można będzie się ścigać między sobą, np.dwóch jezdzców ? Bo na przejażdżki simy mogą jechać razem.A jeszcze jestem ciekawa, czy simy będą mogły przychodzić na przyjęcia z psami i kotami.Podobno tak !
![]() |
#2044 |
|
![]()
Mari777 o tych meteorytach to w konsolowej wersji... Chodzi o moce karmy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2045 |
|
![]()
Uuufff...Od razu lepiej.Dzięki, Karel13 .A czym są te moce karmy ?
![]() |
#2046 |
|
![]() Ostatnio edytowane przez Karel13 : 14.08.2011 - 17:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2047 |
Guest
|
![]()
Zdjęcia super są. Wydaje mi się, że najbardziej dopracowali koty - na drugim zdjęciu ich sierść wygląda świetnie. Chyba najmniej dopieścili konie, ich ogon wydaje się taki... kanciasty? Może w grze będzie wyglądać lepiej. Nie mogę się już doczekać
![]() Poza tym, podoba mi się to że nowa okolica będzie taka "jesienna". Na drugim screenie fajnie to widać, dodali nawet nową teksturę terenu która ma imitować spadające liście jesienią. ![]() Ostatnio edytowane przez hellraiser : 14.08.2011 - 17:18 |
![]() |
![]() |
#2048 |
|
![]()
Ja też. Najbardziej spodobało mi się 3th zdjęcie. Konie będą mogły pić z każdego zbiornika wodnego. I przyjrzyjcie się! Widać na nim szopa!
edit: To chyba nie szop, tylko małpa... Nie widzę. Albo i kot ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2049 |
Guest
|
![]()
@up, możliwe, że to szop, całkiem przypomina te szopy z tego zwiastunu co wyciekł w marcu
![]() ![]() Te źrebaki są super ![]() Taki off na chwilę... Jak już, to 3rd xd Ostatnio edytowane przez hellraiser : 14.08.2011 - 17:31 |
![]() |
![]() |
#2050 |
Guest
|
![]()
świetne te zdjęcia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 19 (0 użytkownik(ów) i 19 gości) | |
|