|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wszyscy by kupili zwierzaki, a pokolenia mało kto. Oni dobrze o tym wiedzą. Dlatego pokolenia wyjdą przed zwierzakami.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Może większość, ale nie wszyscy ![]() Są tacy którzy nie lubią zwierzaków i dla nich mogliby dać je w ostatnim dodatku albo nawet wcale. Co do pokoleń, jak już kiedyś pisałam, dodatek jak każdy inny, na początku będzie ciekawił a później...? Ale i tak sobie kupie, wydaje się być fajny. Szkoda że pewnie nie dadzą tego wzrostu, chociaż żeby odrobinke można było zmienić, np zrobić simke nieco mniejszą od sima... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
A ja bym bardzo chciała suwak wzrostu. To takie mało realne, jak wszystkie simy są tego samej wysokości. Skoro jest tusza to wzrost też powinien być.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
No właśnie, a wzrost w ogóle miał być od podstawki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ale jak zrobić Simów różnego wzrostu, żeby interakcje pomiędzy nimi normalnie wyglądały? Simy mają całować powietrze? Suwak wzrostu jest nierealny. Już prędzej suwak wieku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Hehe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ja bym chciał żeby w basenie było więcej interakcji między simami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
każdy mówi, że ten dodatek niczego nie wprowadza. oo
pewno beda nowe interakcje z dziećmi, kamery, nowe rzeczy, a większość po jednym trailerze mówi już nie tam nic nie bedzie. Nowe otoczenie musi być. W każdym dodatku dochodziło, wec tu też raczej bedzie. zaczyna mnie wkurzać powoli wasze gadanie - 'pokolenia nudne, nic nie wnosi, a zwierzaki są suuuupeer' , ale nie uraźcie sie czy coś. ^ ^ |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Oho szykują się następne 2 ataki bugów.. Pokolenia i Zwierzaki. Dodatek kupie ale nie jestem pewny czy w dniu premiery zależy od ceny ;D. Zresztą muszę go kupić bo te ogromne schody zaczynają denerwować.. A kręcone taki małe i ładne ;> Pomysł z domkiem na drzewie bardzo mi się podoba ;d. Oby wózek i laska były prawdziwe bo będzie bardziej realistycznie ^^ Suwak wysokości nie jest aż tak potrzebny, zamiast tego zrobili by masę innych bardziej przydatnych rzeczy
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja bym osobiście bardzo chciała suwak wzrostu, gdyby tak chociaż troszeńke można było zmienić
![]() Mam nadzieję, że w końcu zrobią coś z dzieciakami, bo żałośnie mała ilość interakcji z nimi i między nimi mnie dobija, już nie mówiąc o tych mniejszych. ogólnie mam nadzieję, że dodatek wprowadzi wiele nowych interakcji i trochę cech charakteru, bo to jedne z rzeczy, które lubię najbardziej ![]() byłoby miło gdyby było coś na wzór studiów ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|