![]() |
#271 |
Guest
|
![]()
sterowanie simami w szkole? chciałabym, ale raczej nie będzie. To co widzieliśmy na zwiastunie było raczej bibliteką. A szkoda.
mogliby wprodzadzić opcje ustawienia wieku wieku w CAS, czyli, że np. jeżeli wybieramy młody dorosły to pojawiał by się wtedy suwak, który pozwalałby ustalić ile jest dni do zmiany grupy wiekowej czy czegoś takiego. Nareszcie będą spiralne schody ![]() |
![]() |
|
![]() |
#272 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dokładny wybór wieku byłby po prostu szczytem marzeń. Powinno tak być. Albo chociaż przy poznawaniu jakiegoś sima powinna być informacja, ze ten sim ma tyle i tyle dni do zmiany grupy wiekowej. Można byłoby uniknąć sytuacji, gdy sim zakochuje się w simce, która na drugi dzień staje się emerytką.
Fajne było by też, moim zdaniem, stopniowe siwienie simów, a nie - staje się emerytem i jednocześnie siwulkiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
|
![]()
@up, zgadzam się. Ja też mam problemy z szukaniem partnera dla Sima w odpowiednim wieku. Nie ma nawet informacji w kontaktach, czy to młody dorosły, czy dorosły. Informacja o tym za ile dni poznany Sim przejdzie do następnej fazy wiekowej, byłoby wypełnieniem naprawdę dużej potrzeby.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Guest
|
![]()
Na oficjalnej stronie gry The Sims 3 (angielska wersja) opublikowano news o niespodziance 31 dnia tego miesiąca. Może zapowiedzą "Pokolenia"/"Zwierzaki"...
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
|
![]()
Oby! Byłoby miło. Mam nadzieję, że "niespodziankę" opublikują też na polskiej wersji strony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
|
![]()
a ja mysle ze to co ogłoszą 31 to nie bedzie zwiazane z tymi dodatkami...no ale zobaczymy...oby te dodatki ogłosili i że np wyjdą oba w czerwcu <marzenie> heh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
|
![]()
Wszyscy by kupili zwierzaki, a pokolenia mało kto. Oni dobrze o tym wiedzą. Dlatego pokolenia wyjdą przed zwierzakami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
|
![]() Cytat:
Moze podadza date premiery Pokolen, fajne by bylo bo 31.03 to moje urodziny i wtedy to bylby prezent, haha ![]() Co do suwaka do dokladnosci wieku, tak - to by mi sie bardzo przydalo.... Ale suwak wzrostu? Oj to juz raczej nie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
|
![]()
A ja bym bardzo chciała suwak wzrostu. To takie mało realne, jak wszystkie simy są tego samej wysokości. Skoro jest tusza to wzrost też powinien być.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Reputacja: 11
|
![]()
No właśnie, a wzrost w ogóle miał być od podstawki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|