|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Ja jeszcze na Twoim blogu nie byłam. Muszę zobaczyć. Nie używam dodatków z neta, bo mój komputer, to antyk i mi zawsze przez nie muli. Ja nawet z opcji prania nie korzystałam. Usuwałam ciuchy w trybie kupowania ;p
Czemu ten dodatek dopiero w czerwcu jest? I tak będą się teraz cackać z niczym. Już pewnie prawie całą grę mają zrobioną. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
robią to specjalnie żeby więcej się o tym mówiło bo będzie to świetną reklamą dla nich i jak wyjdzie to wszyscy biegiem do sklepu polecą
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Relacja video z pokazu dodatku Pokolenia w Londynie - Centrum Simów, simy.pl
|
|
|
#4 |
|
|
Ktoś na jakimś forum się wypowiadał, że w pokoleniach dojdzie karmienie piersią, podobno w średniowieczu jest. Pasowało by to do tematyki pokoleń, ale wątpię żeby coś takiego doszło.
Mogliby dodać do pokoleń grę w karty. Ostatnio edytowane przez malinka215 : 22.04.2011 - 10:27 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 26
|
Dobrze, że ja mam dużo miejsca na dysku, bo owszem - dodatki ilony ładne, ale ja uwielbiam też fryzury on Anubisa i Savio. Ale do tematu - jeśli w łatce, która wyjdzie przy okazji wydania Pokoleń - a wyjdzie z pewnością - dodadzą to, na czym mi zależy (i teraz już nie mówię tylko o kąpaniu młodych), to z trójki nie zrezygnuję.
Ciekawe, czy np. wspomnienia będą w łatce, czy trzeba będzie mieć dodatek? Choć ja sądzę, że to drugie. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
oby ten dodatek nie był taki zabugowany jak PZ.
PS: owłosienie jest BŁEEE |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
hmmm, ja żadnych bugów jeszcze nie widziałam w PZ.
Nawet ciekawie te wspomnienia wyglądają. Już nie moge sie doczekać dodatku, miejsca na dysku jest, wszystkie inne wymagania są... tylko czekać teraz do czerwca. Będe musiała zachować wypłate z maja żeby odrazu w dniu premiery kupić bo się pewnie nie doczekam. |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
No prawda , to najgrubsze owłosienie wygląda okropnie , ale te lżejsze jako-tako , nie chcę ściągac skórek z neta , żeby mi się komp znów zawiesił , będę używał tych włosów .
Ja musze zrobic Macha z ta koszulą z PZ , tą z tym dekoltem ogromnym
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|