![]() |
#861 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale jednak radzę zmienić temat bo rozmowy na forum na temat piractwa są niedozwolone ;p
Odliczam dni do 1 czerwca... Już dawno nie czekałam z taką niecierpliwością na żaden dodatek.. ;D
![]() |
|
![]() |
#862 |
|
![]()
Ja jeszcze żadnych nie kupowałem. Grałem w dwójkę - i nadal gram, ale teraz dokupię sobie PZ, IwP i Pokolenia...
![]() |
#863 |
Reputacja: 11
|
![]()
jak kupie po zmroku i akcesoria impreza w plenerze to zacznę myśleć nad kupnem pokoleń. Ogólnie dodatek zapowiada się ciekawie no ale, to owłosienie nie wygląda najlepiej to fakt, mam tylko nadzieję że ten dodatek będzie miał mniej błędów niż poprzednie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
|
![]()
Ja ostatnio marzę sobie o dwójce, ale płyty wcięło. Dwójka byłaby lepsza, gdyby była otwarta okolica i trójkowe opcje. Grafika taka jak w trójce, a simowie dwójkowi. Jak naściąga się pełno dodatków do TS2, to będą wyglądać lepiej niż w TS3 i mniej będzie gra mulić, ale opcji mało... Strach się bać. Założę się, że zrobią jeszcze parę dodatków i czwórkę zapowiedzą. Już widzę cenę TS4...
Kacpersky - najlepiej, jak w grę się nie gra. Wtedy czerpie się z niej większą satysfakcje. Ja żałuję kasy wydanej na karierę. Nie podoba mi się. Jedynym dodatkiem, który mi się widzi z tych, które już wyszły jest WP. Ewentualnie PZ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja jestem zmuszona od środy grać w the sims 2 ponieważ w the sims 3 wyrzucało mnie do pulpitu i niestety ale reinstalka systemu mnie czeka ;(. Ja też żałuje kasy wydanej na karierę jedynie korzystam z opcji prania i samozatrudnienia czasami. Ale pokolenia może nie będą aż tak, nudne jak kariera. Mam taką nadzieję bo jak na razie to dosyć szybko mnie the sims 3 nudzi. Już mi pomysłów brakuje może jak kupie po zmroku to sie to zmieni no i oczywiście pokolenia które kupie w czerwcu może mi urozmaicą grę. Oby tylko nie miały za dużo błędów bo inaczej to sie wścieknę.
Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 21.04.2011 - 21:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#866 | |
Guest
|
![]() Cytat:
tutaj macie zbiór zdjęć i informacji z rożnych stron i w rożnych językach Ostatnio edytowane przez Ilona : 22.04.2011 - 06:55 |
|
![]() |
![]() |
#867 |
|
![]()
Ja jeszcze na Twoim blogu nie byłam. Muszę zobaczyć. Nie używam dodatków z neta, bo mój komputer, to antyk i mi zawsze przez nie muli. Ja nawet z opcji prania nie korzystałam. Usuwałam ciuchy w trybie kupowania ;p
Czemu ten dodatek dopiero w czerwcu jest? I tak będą się teraz cackać z niczym. Już pewnie prawie całą grę mają zrobioną. |
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
|
![]()
robią to specjalnie żeby więcej się o tym mówiło bo będzie to świetną reklamą dla nich i jak wyjdzie to wszyscy biegiem do sklepu polecą
|
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
|
![]()
Relacja video z pokazu dodatku Pokolenia w Londynie - Centrum Simów, simy.pl
![]() |
#870 |
Reputacja: 26
|
![]()
Dobrze, że ja mam dużo miejsca na dysku, bo owszem - dodatki ilony ładne, ale ja uwielbiam też fryzury on Anubisa i Savio. Ale do tematu - jeśli w łatce, która wyjdzie przy okazji wydania Pokoleń - a wyjdzie z pewnością - dodadzą to, na czym mi zależy (i teraz już nie mówię tylko o kąpaniu młodych), to z trójki nie zrezygnuję.
Ciekawe, czy np. wspomnienia będą w łatce, czy trzeba będzie mieć dodatek? Choć ja sądzę, że to drugie. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|