![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Domek jest ładny. Jedyne co mi nie pasuje to to, że z zewnątrz wygląda na styl nowoczesny, w środku tak bardziej klasycznie, staromodnie. Ogródek jest piękny, ten basen jest fenomenalny. Taki azyl zieleni w szarym mieście
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi się podoba z każdej strony
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny z zewnątrz. W środku nie ma właściwie nic zachwycającego. Tak jak wspomniał Nightfall nie dobrze, że style są pomieszane. Bardzo podoba mi się 9 zdjęcie a raczej meble które się na nim znajdują
![]() ![]() Ogółem nie jest źle 8/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dobry pomysł z tym śmietnikiem
![]() A ogólnie dom na zewnątrz super, ale ten środek...ta tak jakby wierzch pączka był cały w lukrze, a zamiast nadzienia jest kupa ![]() ![]() ![]() 6/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
dom bardzo ładny, a najbardziej spodobał mi się ogród, a jeszcze bardziej basen (; . jedyne co mi się nie podoba to mieszanie nowoczesności z klasyką... ( ; ale jest wielkie OKEJ.
pozdroo . ![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Bardzo dobrze zagospodarowane otoczenie, ale w ogrodzie znowu te rzeźby. Grrrr.
Jak zwykle łazienki wyszły Ci najlepiej ![]() Pomysł z zabudowaniem śmietnika bardzo fajny - nie wpadłabym na to ![]() Na 7 zdjęciu podoba mi się ten podeścik pod kwiatka. Jednak mieszasz style i to Ci nie wychodzi. Ogólnie domek jest ładny, ale trzeba by było nad nim popracować ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|