Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.12.2010, 10:08   #811
Wiktoria__07

Reputacja: 11
ThumbsUp Odp: Dziwne zdarzenia :D

To raczej błąd w grze ale fajnie wyglądało:

Więc tak moja simka hajtnęła sie z Donem i wszystko fajnie mieszkali razem było git mieli 2 dzieci i w ogóle. I po pewnym czasie przyszedł rachunek i Don położył go na małej półce która do tego służy jednak za niedugo Macius (jedno z ich dzieci) miał stać się dorosły więc rachunek dałam na ziemie obok stolika a na nim (tym stoliczku) dałam tort no i Maciek zapłacił rachunek wszystko fajnie. No i mial zdmuchnąć świeczki patrze- a tu nie ma tortu! patrze na skrzynke a tam odstający kawałek torcika a rachunek zniknał hehehehe. Torta ze skrzynki musialam sprzedać i kupić nowego

Wiktoria__07 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.12.2010, 19:14   #812
treys

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

grałam sobie simką i simem (żona z mężem), chciałam żeby było ciekawiej to znalazłam facetowi kochankę potem żona ich nakryła no i sie rozwiedli. przypomniało mi się, że przecież chciałam mieć dziecko z tym simem, koniecznie dziewczynkę. jako że nie mogłam ją zapłodnić naturalnym sposobem, bo się nienawidzili, ściągnęłam InSimenatora. simka zachodziła w ciąże kilkakrotnie aż do urodzenia dziewczynki, chłopców odseparowywałam od simki żeby nie mogła się nimi zajmować (sima wyprowadziłam z parceli do innego domu). przyjeżdżała opieka społeczna i zabierała te niemowlaki. no i ta dziewczynka trochę urosła i była małym dzieckiem. po tym wszystkim usunęłam InSimenatora. po ok. miesiącu znowu weszłam do tej simki, patrzę a ona mieszka sama i nie ma żadnego dziecka ;o ale w kontaktach była, tak samo jak wcześniejsze dzieci. grałam chwilę a tu przyjeżdża opieka i pytają się mnie jakie dziecko chcę adoptować! dałam niemowlę. nie przypominam sobie żebym chciała wcześniej adoptować. najdziwniejsze było to że dziecko nazywało się Chłopiec Puk. to było dziecko tej simki, jedno z tych które głodziłam (:x). byłam serio zdziwiona.
treys jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.12.2010, 22:57   #813
Pciocha
Guest

Domyślnie

tak się stało bo ci zostało zabrane wiec opieka coś musiała z nim zrobić. Ja też tak miałam bo nie zapisałam po urodzeniu dziewczynki.

Sory jeżeli był taki temat, ale muszę to opisać. Chciałam spalić moich simów z całym domem. Było 6 dorosłych i niemowlak. Wszystkich zamknęłam w jednym pomieszczeniu z piekarnikiem i lodówką. To jak umierał ostatni sim to pokazał się komunikat "finał". Napisane ze śmierć znowu wygrała i ze kosiarz lubi konie i chciałby poznać 3 nieznajomych którzy okazaliby się jakimiś jeźdźcami zagłady czy coś takiego. Postaram się dodać obrazek...ale szok. Potem info ze kasa rodziców idzie dla opieki społecznej. Kiedy odjechali kolejne info ze to koniec marzeń małego sima o dorosłym życiu ze spadkiem rodziców...chore.

Ostatnio edytowane przez Liv : 05.12.2010 - 12:33
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.12.2010, 19:51   #814
Agataa103

Reputacja: 10

nie wiem czy to dziwne zdarzenie, ale...
Ja miałąm psa, który jak był głodny to jadł (no normalne ), ale jak był bardzo głodny to nie jadł tylko piszczał. Dopiero jak mu dałam troche tych psich ciasteczek i był mniej głodny to wtedy zaczął jeść. Dziwny był ten pies...

Raz miałam też synka i jak on miał urosnąć z małego dziecka do dziecka to urósł i przez chwile zachowywał się jak małe dziecko, czyli siedział jak małe dziecko i tak się "bujał" jak małe dziecko. Po kilku sek. wstał i już było z nim dobrze.
Agataa103 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.12.2010, 17:26   #815
whizzy
Guest

Ostatnio grałam sobie jakaś moją rodzinką, a dokładnie samotnym facetem. i tak pewnego razu zauważyłam że krzewy są nieco zarośniete, więc klik i w intereakcjach było "ulżyj sobie"
Ustawiłm tą akcje, sim podszedł, i zaczął sikac na ten krzew ( miał sporą potrzebe pęcherza)
Gram już długo, ale nigdy tego nie zauważyłam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.04.2011, 00:45   #816
Szary 766
Guest

A teraz moja historia: Grałem taką rodzinką dwóch starych simów. I gdzieś tam już mieli do połowy długość życia i jak spełniłem aspiracje tej starej to jakby odmłodnieli o pare dni... Nie wiem jak ale wskaźnik zycia zmniejszył się...

miałem to samo kolego, mi też jakby odmłodnieli i mi też wskaźnik życie się pomniejszył ...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.04.2011, 05:15   #817
Wiktoria__07

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał Szary 766 Zobacz post
A teraz moja historia: Grałem taką rodzinką dwóch starych simów. I gdzieś tam już mieli do połowy długość życia i jak spełniłem aspiracje tej starej to jakby odmłodnieli o pare dni... Nie wiem jak ale wskaźnik zycia zmniejszył się...

miałem to samo kolego, mi też jakby odmłodnieli i mi też wskaźnik życie się pomniejszył ...
Też tak miałam. Zostało im ok. 3 dni do śmierci i ten pasek zycia jednego starucha się zmniejszył i umarł 2 dni po tym pierwszym O.o

Wiktoria__07 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.06.2011, 15:59   #818
ally
Guest

Cytat:
Napisał Joniss Zobacz post
Nie no, Mortimer Ćwir mnie po prostu osłabia. Teraz przyszedł do tego samego domku co wcześniej, pochnął mojego kolesia i sobie poszedł jak gdyby nigdy nic... A ja go w ogóle nie zapraszałam, ani nie było też tak, że on przechodził i ja go przywitałam, tylko on po prostu przychodzi mi do domu odstawia szopę i wio do siebie... No jakiś palant normalnie... Ta rodzinka to Ojciec (Murzyn)Matka (najbielsza skóra) i synek jakaś tam z nich nmieszanka. oże Mortimer nie pochlebia takich związków czy co??? Wstrętny rasista!!!!
ja ci wierze!!! ja też tak miałam(tylko że miałam teleskop)no wprowadziłam ładną simkę blondynke podobną do diny kaliente i spojrzałam sobie i odeszłam od teleskopu i kilka sekund później ćwir do mnie leźe i go nawet nie prrzywitałam i mnie leje!!!! jakiś koszmar bym go zabiła i tak kilka razy potem sie uspokoiło jak będe miala coś z simsów 3 to napisze
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.06.2011, 20:05   #819
Master of Disaster

Reputacja: 26

@up - no cóż, takie są skutki podglądania sąsiadów... Patrzeć w gwiazdy można tak gdzieś od 19 do 6 rano, potem Sim podgląda swoich sąsiadów. Lepiej po prostu tego unikać. EDIT: A, no przecież Gingers o tym pisał.

A zdarzenie, które osobiście mogłabym uznać za dziwne... wyprawiłam przyjęcie urodzinowe dzieciakowi. No wszystko fajnie, zdmuchnął świeczki, stał się nastolatkiem, wszyscy zjedli po kawałku tortu... Tylko do jasnej ciasnej, mimo, iż dwoiłam się i troiłam, przyjęcie miało cały czas ocenę "Nudy", aż do samego końca! Naprawdę - wszyscy tańczyli, bawili się... u gucio, jak to się mówi.
Dobrze, że krótko przed wyprawieniem balangi zapisałam grę - udało mi się wyprawić to przyjęcie jeszcze raz, w końcu zostało zaliczone jako udane... Mimo wszystko, to jest nieco dziwne
Master of Disaster jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.06.2011, 08:45   #820
ondine
Guest

W odwiedziny do moich simów przyszedł znajomy i grał na perkusji pół dnia i całą noc, aż w końcu umarł Jakiś błąd musiał być albo zaciął się, ale to dziwne było

Dodatkowo ostatnio do mojej rodzinki przyszedł Wiedźma Twardziel. Nie mogłam do niego zagadać ani nic, dodam, że nie mam The Sims 2 Podróże, a podobno w tym dodatku się on pojawia. Siedział na mojej parceli i nie mógł wyjść, a żeby było śmieszniej to zaraz przyszedł drugi Wiedźma Twardziel i też nie mógł wyjść...

Ostatnio edytowane przez ondine : 06.06.2011 - 20:22
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania