|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam duży problem z jedną z misji. Otóż nie wiem co zrobić w ostatniej fazie misji "Zaginiona fontanna" (Czy jakoś tak). Czy ktoś już ją ukończył ?
Otóż pisze mi takie coś : ![]() Co jest tym "Dowodem fatalnej wady" ? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Kliknij na fontanne i tam bedziesz miec opcje z dowodem.
To wszystko zalezy od fatalnej wady, moze to byc jedzenie, moze byc bielizna itd. W kazdym razie na pewno juz to zrobiles, bo masz juz isc do fontanny. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No właśnie już mam wrócić do tego lasu. Moja fatalna wada to próżny. Co mam zrobić ? Bo już 1 lustro wrzuciłem do studni.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
hmmm mam misje Preludium Zarazy bohaterowie medyk + kupiec. Kupcem mam odnalezc drugiego chorego wiesniaka i zobaczyc co u niego. Nie wiem gdzie ten wiesniak jest. Mialem niby popytac ludzi na rynku ale nie mam takiej opcji dialogowej. Rozmawialem z simami i plotkowalem ale bez efektu. Pls help.
|
![]() |
![]() |
#6 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
Pytaj simów o ich religię. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Witam.
Mam problem nie wiem jak wykonać zadanie: przygotuj fenomenalny katalizator w kotle na palenisku. Nie wiem w jakim kotle i na jakim palenisku. Klikałam na wszystkie paleniska jakie są w królestwie i nic. W wyposażeniu nie mam też żadnego kotła. Bardzo proszę o pomoc gdyż chciałabym już przejść dalej, gram kapłanem piotreańskim. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Kamien many jest do zebrania kolo katedy Jakubińskiej. Jak patrzysz na drzwi katedry to po lewej stronie budynku. Oczywiscie trzeba to zloze odkryc. Mozna tez dostac go 'pod poduszke' w losowym zdarzeniu. Innych pomyslow nie mam ;\ Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez Wojt4ssss : 02.04.2011 - 17:02 |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
na liście nie pojawiają mi się nazwy simow, ktorym powinnam go podać mimo, że mam z nimi dobre relacje
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|