![]() |
#371 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Ten komputer nie został stworzony do simów, gdyż taka gra tylko ogranicza jego możliwości
![]() Ta maszyna jest po to by grać w Crysis'a ;p Komputer z wyższej półki i wszystko będzie chodzić cacy. Więc nie ma obaw. Jednakże jeśli jest taka możliwość to weź inną kartę graficzną, choćby GTS 450, cenowo pewnie tylko troszkę droższa, a wydajność o wiele lepsza. Bo z tego co wyczytałem model Gt430 nie nadaje się do bardziej wymagających gier.
|
![]() |
#372 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() EDIT: Jakby co to kupuję na allegro ![]() Ostatnio edytowane przez SuperMiss16 : 25.04.2011 - 17:07 |
|
![]() |
![]() |
#373 |
Mod emeryt
|
![]()
Nie, że karta jest zła.
Powinna dać radę uciągnąć grę na najwyższych detalach, jednakże inny model byłbym znacznie lepszy. Ten monitor z klawiaturą i myszką raczej gratis nie jest, bo podobny zestaw w sklepach internetowych za 1500-1600zł widziałem ![]()
![]() |
#374 |
Guest
|
![]()
Gratis, gratis, na aukcji tak piszą xD Ta firma co sprzedaje ma 10 lat i z tej okazji, zrobili taką promocję, że dorzucają ekran, myszkę i klawiaturę gratis xD No ale teraz mogę zadręczać rodziców śpiewając: Wymarzony komputeer... xD
|
![]() |
![]() |
#375 |
Mod emeryt
|
![]()
Jak na kompie chcesz grać tylko w simsy to Ci taki z całą pewnością wystarczy.
![]() Nawet jak kiedyś ts4 wyjdzie to i ta gra Ci bez problemu pójdzie o ile skok technologiczny będzie podobny jak był między ts2, a ts3.
![]() |
#376 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#377 |
Guest
|
![]()
Video Card
Minimum: 128 MB Video Card, with support for Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX 5900 or above / ATI Radeon 9500 or above / Intel GMA 3-series or above) You Have: GeForce 6150SE Upgrade Suggested: Unfortunately, your Video Card does not meet this requirement. Click here to see some recommendations. Features: Minimum attributes of your Video Card Required You Have Video RAM 128 MB 512.0 MB 3D Yes Yes Pixel Shader version 2.0 3.0 Wydaje mi sie ze mam wszystko dobrze a jednak jest napisane ze mam za slaba karte graficzna. To prawda, czy tylko bład strony i gra spokojnie pójdzie? Edit: Resztę wymagan spełniam az nadto, także RAM (3 GB ) Ostatnio edytowane przez firebolt : 30.04.2011 - 13:40 |
![]() |
![]() |
#378 |
Guest
|
![]()
"pójdzie", ale możliwy błąd "rozjeżdżania" się ciał simów.
|
![]() |
![]() |
#379 |
Mod emeryt
|
![]()
Podaj dokładniej jaki masz komputer, bo na razie znam tylko Twoją kartę graficzną i pamięć ram. Dane procka bym jeszcze potrzebował.
GeForce 6150SE to integra, więc już marne szanse, by gra odpaliła.
![]() |
#380 |
Guest
|
![]()
Z tego co wiem to zintegrowane karty graficzne działaja dobrze gdy jest wystarczajaco RAMu
Procesor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.2 GHz Performance Rated at: 4.4 GHz Oprogramowanie: Microsoft Windows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (build 2600) 53.6 GB wolnego miejsca na dysku Komputer stacjonarny |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|