![]() |
#11 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ok, znowu ja
![]() ![]() Rodzina Fusco Odcinek 6 Alyson odkryła w sobie duszę artystki. Poczuła w sobie potrzebę tworzenia i... zabrała się do malowania. ![]() A oto jej pierwszy wytwór, dumnie prezentujący się w jej pokoju: ![]() Jeden z wielu sennych dni w Twinbrook. Fuscowie się jednak to tego już przyzwyczaili ![]() ![]() Felicia rozwijała swoją karierę. Nie ma to jak zostawić samochód na podjeździe kogoś, do kogo domu ma się właśnie włamać ![]() ![]() I grzebanie w śmietniku- strasznie stresujące ![]() ![]() Zacząłem też przebudowę ich baraku docelowo mając na mysli cos w kształcie domu. Niestety- brakło mi środków i ostatecznie zamieszkali w czymś, co nie przypomina ani baraku, ani domu ![]() ![]() Dobrze, że chociaż mają się gdzie wysiusiać, wykąpać i przespać ![]() ![]() Oczywiście zamierzam domek dokończyć, jak tylko Felicia trochę zarobi (nie lubię grania na kodach). Kobitka wzięła się więc w garść i rozwiązywała po dwie sprawy dziennie! Podczas prowadzenia jednej z nich spotkała kogoś bardzo miłego, pod postacią przystojnego młodzieńca. Od razu wpadł jej w oko, zdawała sobie jednak sprawę, że jest już trochę za stara. Tak czy siak musiała do niego podejść i przeprowadzić wywiad. I w tej chwili zrozumieli, że są sobie przeznaczeni... ![]() Tylko.... że Fabricio zmarł zaledwie parę dni wcześniej. Czy naprawdę powinna popadać w nowy związek? Felicia była rozdarta na dwie połówki. Czekać aż minie trochę czasu i się zestarzeje, czy może spróbować zacząć od nowa póki ma na to czas?
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|