![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajnie, że temat się rozkręca. Pomyślcie co tu się będzie działo przy nowym dodatku... Jeśli powstanie temat ze zdjęciami z Pokoleń i tak będę pisać tutaj. Szczerze mówiąc nie sądziłam, że tak mnie wciągnie gra w Bridgeport i gra Bardami. Może niektórych z Was to zdziwi, ale kiedy tworzyłam Anastazję Milusińską, sądziłam, że to na chwilę... Nawet kiedy kupiłam jej Kostkę Cukru i hajtnęłam ją z miejscowym przystojniakiem (Jasonem Bardem oczywiście), wciąż myślałam, że to na chwilę... A teraz Klan ma 6 pokoleń. I ciężko się w nich połapać. 14 z nich już nie żyje. Wszyscy zmarli ze starości.
Kolejny ślub w rodzinie. Lizzy wyszła za mąż za stworzonego przeze mnie kolesia. Nie pamiętam jego imienia, nazwisko to Lee. Nie wyszedł mi jakoś rewelacyjnie, ale już mi się nie chce wymyślać tych ludzi ![]() ![]() ![]() Zbliżenie na nowożeńców. ![]() Mniej wesoły obrazek. To czternaście grobów mojego Klanu. Są tam: Anastazja i Jason, Ernest i Mia, Matika i Feng, Elvis i Lana, Molly i Lil (rodzice Danny'ego), Jin i Lilly, Sayuri i Antonny. ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|