![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
A oto ciag dalszy mojej rodziny Niven
![]() Młodzi zaręczeni nie mogli się doczekac tego dnia - swojego ślubu ![]() ![]() Po cichym ślubie pojechali na swój miesiąc miodowy do Francji. ![]() Czulosci im nie zabraklo na swoim miesiacu miodowym, bylo romantycznie ![]() ![]() Odwiedzili także pobliskie sklepiki i kawiarenki. ![]() Andrzej chcac zrobic cos szalonego dla swojej mlodej zony, wskoczyl do tajemniczego "basenu" pokazujac jaki jest odwazny ![]() ![]() ![]() Maria po powrocie czesto rano sie budzila przez zle zamopoczucie i nudnosci. Chyba te jedzenie z Francji tak na nia zadzialalo. ![]() Bolal ja krzyz i czesto wymiotowala. Majac pewne podejrzenia poszla do lekarza spytac sie co jej jest. ![]() A Andrzejowi udało sie wkońcu dostać do wojska - zdał egzamin wstepny. ![]() Maria po wizycie u lekarza dowiedziala sie, ze bedzie miala dziecko ^^ nie czekajac, ani chwili pobiegla do ksiegarni po ksiazki dla przyszlych mam i zaczela ja studiowac. "Niech sie tylko Andrzej dowie, gdy wroci z pracy!" ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 03.06.2011 - 16:18 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|