![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Horsez czuję się tą zainteresowaną i dziękuję ;D W takim razie, jeśli kogokolwiek interesują losy mojej rodziny to przedstawiam jej ciąg dalszy.
Jack nadal robił wszystko by poprawić relacje w domu. Nawet pomagał żonie sprzątać! (no dobra.. raz zrobił pranie xD) ![]() W tym czasie jego żona miała chwilę by poszaleć na laptopie ![]() ![]() Pewnej nocy ich spokój zakłócił złodziej, na szczęście dzięki szybkiej interwencji policji nie doszło do kradzieży. ![]() Oliver otrzymał oznakę jako scaut, którą chwalił się ojcu. A i przy okazji chcę powiedzieć, że zajęcia pozalekcyjne DODAJĄ umiejętności. Oliver nauczył się tam wędkarstwa. ![]() W międzyczasie Jack "bawił się" nowym stołem chemicznym. ![]() A Olivia oczywiście nie rezygnowała ze swojej pasji, którą był sport. Często biegała. Lubiła biegać nad morze, postać na plaży i przyglądając się taflom wody rozmyślać nad swoim życiu. ![]() Któregoś dnia postanowili zrobić przyjęcie dla przyjaciół. Oliver, którego pragnieniem życiowym jest osiągnąć 5 stopień osobistości już od małego łapał nowe znajomości. Na zdjęciu z przyjaciółką matki Zeldą Mae. ![]() Olivia postanowiła zaprosić też kilku znajomych syna. Oliver był duszą towarzystwa, wszyscy chcieli się z nim przyjaźnić, a on nie stawał im na przeszkodzie. Jednak najbliższą mu osobą była niejaka Ruby Miracle. ![]() Po imprezie wróciła szara rzeczywistość. Jack mimo urlopu nie zaniedbywał swoich pacjentów i jeździł do nich na wizyty kontrolne. ![]() Olivia nie zaniedbywała swoich przyjaciółek. Często rozmawiały ze sobą przez telefon, odwiedziały się lub umawiały na mieście. ![]() Jack natomiast nie zaniedbywał swoich obowiązków w domu, np. naprawy zepsutej pralki. ![]() Wreszcie Oliver stał się nastolatkiem. Nie mam jego zdjęcia takiego po prostu, następnym razem zrobie, ale tu w czasie nauki jazdy z mamą ![]() ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 48 (0 użytkownik(ów) i 48 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|