|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
A więc może ja przedstawię swoją rodzinkę
tzn. Na początku była to tylko simka, którą sprawdzałam co dodali nowego w dodatku po zmroku... Wtedy się chyba nazywała Celina Gruszka, ale zmieniłam jej nazwisko na Newton i imię Nadia (nie mam głowy do wymyślania ) teraz jest to moja jedyna rodzina simsowa, która ma już 3 pokolenie i jeszcze mi się nie znudziła - to tak słowem Wstępu A więc... Nadia była młodą dorosłą po studiach postanowiła korzystać z życia i wyjechać do Bridgeport i zaznać życia sław, zamieszkała w apartamentowcu i szalała po klubach ![]() ![]() Jako że chciała spróbować wszystkiego w życiu poprosiła wampira o przemienienie (coś mi zdjęcia zaginęły miałam ich więcej)![]() ![]() Niestety wampiryzm nie przypadł jej do gustu i odmieniła się... Pieniążki się kończyły więc trzeba było znaleźć sobie pracę... Była stylistką Pewnego razu dostała zlecenie na wystylizowanie wampira Vladimira... I to była miłość od pierwszego wejrzenia...![]() Postanowiła się przeprowadzić na obrzeża miasta, jako że była już sławna i paparazzi nie dawali jej spokoju... Spotykała się z Vladimirem coraz częściej. Aż zaprosiła go do siebie aby uczcić jej nowe mieszkanko przy kieliszku czegoś mocniejszego. Skończyło się wiadomo czym, wiadomo gdzie ![]() ![]() Miłość kwitła... Vladimir stracił dla niej głowę, ona za nim szalała... Pociągał ją jako wampir choć ona nie chciała podzielać tego sposobu życia. ![]() Nadia stwierdziła, że to ten jedyny, to z nim chce mieć dzieci i się ustatkować... Zaprosiła go do siebie, chciała spędzić romantyczny wieczór w jego objęciach, patrząc mu w oczy a później się oświadczyć. Niestety po nocy pełnej wrażeń Vladimir wstał i... umarł... z głody... (co za głupia śmierć :/ ) (niestety długo grałam i nie chciałam nie zapisywać tego, więc moja miłość przepadła) Nadia nie mogła się pozbierać po śmierci Vladimira... ![]() No może nie do końca nie mogła się pozbierać... Chciała zostać matką... Więc mąż był jej potrzebny choć nadal kochała Vladimira. Poszła przed ratusz i tam spotkała (bosego ) Kai'a (miastowy, aktor na pół etatu, sławny na 2 gwiazdki) Nie traciła czasu... (było to na drugi dzień po śmierci Vladimira. I zaczął się flirt! Ale to chyba tak podziałały na nią środki uspakajające, bo od razu go zabrała do swojego domu w wiadomym celu ![]() ![]() ![]() ![]() Nadia stwierdziła, że chyba kocha ów gościa i postanowiła się mu oświadczyć po nocy u niej. Niestety w głębi serca wciąż myślała o Vladymirze, który leżał zakopany w ogródku ![]() Kai przyjął oświadczyny ![]() ![]() Ale czy Nadia naprawdę była gotowa spędzić z nim całe życie? Nie kochała go jak Vladimira... ![]() Odbył się ślub ( w obecności Emmy Star i lokaja )![]() ![]() Niestety zaraz po weselu Kai nie wytrzymał i przyznał się Nadii do zdrady w trakcie ich narzeczeństwa ! Miał romans z Lollą Bell (chyba tak to się pisało), gwiazdą 5-gwiazdkową! (nawet ja o tym romansie nie wiedziałam) Nadia nie mogła mu wybaczyć ! zyskał reputację oszust (dodatek pokolenia tu już był) i Nadia i tak tlące się tylko uczucie do Kai'a ugasiła doszczętnie... ![]() "tłumacz się ty nędzna aktorzyno !" - krzyknęła Nadia ![]() ![]() Kai błagał o litość ! Nadia w końcu coś poczuła w końcu zabolała ją zdrada... "może naprawdę go kocham?" - pomyślała... wybaczyła... ![]() A że związek trzeba było skonsumować...i przeprosić się... noc poślubna ![]() ![]() A potem patrzenie w gwiazdy ![]() ![]() (od tego momentu nawet sama polubiłam Kai'a ![]() Kai postanowił skończyć z Lollą ! Kocha swoją żonę i chce być z nią na zawsze ... był rodzinny ![]() ![]() Gdy tego wieczoru postanowili się zrelaksować i puszczać bańki z nagrobka wyszedł gość, który wcześniej nie chciał się pokazać! ![]() W Nadii obudziły się dawne uczucia i pomysł, że może uda się kochanego wskrzesić... ![]() Niestety się nie udawało, a Kai stał się tak uroczy i troskliwy, że Nadia zakochała się w nim po uszy... Ciąg dalszy nastąpi jeśli będziecie chcieli mam jeszcze dużo zdjęć ale nie chciałam ich na raz tu wrzucać bo może was zanudzam
Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 29.06.2011 - 19:28 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|