![]() |
#642 |
Reputacja: 10
|
![]()
WP jest już osobą, a nie lalką, więc po skasowaniu moveObjects może wrócić po ponownym wczytaniu gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
|
![]()
To w takim razie zostaje testingcheatsenabled true którym się go usunie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
|
![]()
Witajcie
Siedzę i siedzę i szukam i zaleźć nie mogę. Myślę, że ktoś już znalazł rozwiązanie wcześniej. Chodzi o zniknięcie niemowlaka / małego dziecka. Zmieniłam na chwilę aktywną rodzinę i w tej pierwszej urodziło się dziecko. Chłopczyk jest w drzewie genealogicznym kolorowy, ale nigdzie go nie ma. Naarasem próbuję, ale nie znam się na tym dobrze. Jakimś cudem otworzyła mi się jakaś lista osób do dodania i tam go nie ma. Kiedyś chyba czytałam, że jest taka opcja by wpisać samemu imię i go odzyskam...? Da się? Czy też może zgubione dzieci znikają na zawsze? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Guest
|
![]()
ten mod przywraca zaginionych simow http://www.the-isz.com/nraas/index.p...d-2011-jul-08/
|
![]() |
![]() |
#646 |
|
![]()
I nie tylko, wyłącza w nocy telewizory i wieże stereo sąsiadom i na parcelach publicznych. Kasuje zbędne przedmioty z wyposażenia sąsiadów, głównie samochody. Kiedyś jedna sąsiadka miała ok. 40 samochodów w plecaku... Ale dowiedziałam się o tym modzie i już nie ma takich sytuacji. Boję się jednak, że jeśli już Sim zaginął, to go ten mod może nie przywrócić. On raczej pracuje w "czasie rzeczywistym". Jeśli Sim zaginie już po instalacji moda, to go mod przywróci, ale jeśli przed instalacją moda, to może to już nic nie dać. Nie jestem jednak na 100% pewna. Mi Simy nie giną, ale od dawna mam NRaas Overwatch. Teraz jeszcze myślę o NRaas ErrorTrap, ale nie mam aż takich problemów w grze i nie chcę ryzykować nadmierną ilość modów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Guest
|
![]()
Cześć
![]() Mam pytanie odnośnie błędów: czy pojawiają się jakieś podczas wakacyjnych wyjazdów w dodatku Pokolenia? |
![]() |
![]() |
#648 |
|
![]()
Te wakacyjne wyjazdy rodziców nic nie dają.
To nie jest tak jak w WP, że jedziesz np. do Chin. Tylko rodzice znikają gdzieś i nastolatek zostaje sam w domu, i może urzadzic imprezkę. Błędów u mnie przy tym nie ma.
![]() |
#649 |
Guest
|
![]()
Ale mi chodzi właśnie o wymarzone podróże
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
|
![]()
wiele osob pisalo, ze ma problemy z powrotem do domu, a jak juz wroca to gra sie zacina itd. ale problemy z wakacjami byly jeszcze przed pokoleniami..
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|