![]() |
#8 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
A czy ty masz jedno oko innego koloru niż drugie a twoja jedna dziurka od nosa jest większa od drugiej? ![]() Z zewnątrz na pierwszym zdjęciu nawet mi się spodobał ale mogłaś coś postawić na tarasie, jak już ściągasz z neta to znajdź jakiś mały stoliczek i leżak czy tam fotel do niego pasujący. No i te cztery świeczniki... Poza tym przezroczyste drzwi, nie wiem jak ci się może podobać cegła, cztery czarne świeczniki zawieszone w takim samym układzie i do tego jeszcze przezroczyste drzwi. Podobnie jak Liv strasznie nie podoba mi się ogrodzenie. Do schodków czy do otoczenia tarasu owszem ale w takim przypadku raczej nie. Sypialnia jest za ciemna a ten dywan czy co to tam jest (jak dla mnie wygląda jak większa wycieraczka pod drzwi). Ten kawałek gałęzi która wystaje z wazonu mnie przeraża. Przynajmniej dodatki mogłaś jakieś jaśniejsze zrobić, pościel, ściany. Rozjaśniło by się. Ta roślina obok jacuzzi i płatki pływające w wodzie nie pasują. No i też to jacuzzi mogłoby być jakoś oddzielone od reszty łazienki bo z tego co widzę to pani domu siedzi na tronie a jej dzieci i mąż idą do jacuzzi. Biała umywalka mnie dobiła. Biało-czarno-zielono-żółty salon? Dwa kolory rozumiem ale cztery w jednym pomieszczeniu? W kuchni znowu została użyta ta roślinka która była już dwa razy w łazience i raz w salonie. W ogóle te dwie rośliny po dwóch stronach stołu dziwnie wyglądają. Podsumowując. Rób albo mniejsze pomieszczenia albo trochę bardziej je zapełniaj. No i trochę rozjaśniaj te domy bo strasznie ponuro. Trzymaj się jednego stylu. Moja ocena to 4/10 ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|