|
![]() |
#1 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Cieszę się, że dodałaś odcinek jeszcze przed moim wyjazdem
![]() ![]() Dziękuję za dedykacje ![]() ![]() ![]() No, Juri nieźle kombinuje ![]() ![]() A gdzie Colin i Alia ![]() Nadal jestem ciekawa konfrontacji Mei z Chrisem ![]() Ciekawe anegdotki o Marco ![]() ![]() I jeszcze... Jak mógł patrzeć w zielone źrenice ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 09.08.2011 - 18:50 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Haha
![]() ![]() "akcja z Dante, dedykowana Libby xD" Już się przestraszyłam, że zafundujesz mu betonowe buciki ![]() Do rzeczy. Odcinek tak jak pisałaś wcześniej nie zachwyca zwrotami akcji, ale jest długi i to się liczy ![]() ![]() Co do treści to nie pomyślałabym, że Marco tak szybko zmieni się emocjonalnie... Hmm to chyba nie na porządku dziennym żeby z dania na dzień zrobił się "zimny" uczuciowo ![]() ![]() Ciekawi mnie jak będzie wyglądać spotkanie Chrisa i Mei... o ile do takiego dojdzie. XD Mam przeczucie, że jak Max pójdzie po te plany domów to coś go "trafi" ![]() ![]() Łatwo było się domyśleć o co się Marco z Chrisem pokłócili. Za bardzo to przewidywalne no ale przecież Juri nie wiedział o tych szczegółach więc wybaczam ![]() No to chyba nie pozostało mi nic innego jak tylko życzyć weny noi domagać się szybkiej wstawki następnego odcinka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||||||||
Reputacja: 10
|
![]()
nie ma za co, wiedziałam że Ci sie spodoba
![]() Cytat:
![]() nie ma ![]() konfrontacja już niedługo :> wybrałam te najbardziej warte uwagi ![]() haha wiedziałam ![]() Cytat:
![]() Marco nie zapomniał o Lambercie, ale powiedzmy, że tak to miało wyglądać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() hah, czułam że się spodoba ![]() ale i tak odcinek smętny ![]() Cytat:
![]() niestety, nie zawsze może się coś dziać ![]() Cytat:
![]() kolejny odcinek, za jeszcze kilka komentarzy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bo to jest właśnie słaby punkt Marco, rozchwianie nastrojów, ale zauważ, że dosyć długo już nie widział Mei, więc nie ma się z jednej strony co dziwić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no i chciałam od siebie dodać, że dodałam już zdjęcia, więc zapraszam wszystkich wyczekujących na foty, do czytania ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 67 (0 użytkownik(ów) i 67 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|