|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Kolejne screeny z rodziny Kamisaka
![]() Grałam wczoraj cały dzień i Aikisha mi zaczęła rodzić. Urodziła bliźniaczki,ale niestety ( ) jedna się zbugowała i musiałam usunąć,więc została tylko druga-Emiko,słodki rudzielec. ![]() ![]() Zdjątko rodzinne: Na kanapie od lewej dwoje staruszków to założyciele rodziny-Agata i Bradley Kamisaka ,obok nich ich młodsza córka- Aikisha Kamisaka. Na 2 kanapie starsza córka założycieli- Tai Kamisaka-Plenton z mężem- Abraham Plenton. Chłopiec przy stoliku- Dewayne Plenton (syn Tai i Abrahama). Dziewczynka przy stoliku,po lewej - Emiko Kamisaka. A tamta po środku to córka sprzątaczki ![]() Agata z Wnuczkiem,a na drugim zdjęciu Bradley przechwala się wnukami ![]() ![]() ![]() Aga i Bradley zmarli ze starości ![]() ![]() +BONUS ![]() ![]() CDN
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Witam ponownie. Widze,że to tylko ja ograniczam się do dwuch ciąż u moich Simów...no czasami mnie najdzie na dużą rodzine,ale w ostateczności któreś z dzieci ukatrupiam albo wysyłam w świat
![]() Lidia i Scarlet w swoich sexi mundurkach stają się młodymi dorosłymi ![]() ![]() ![]() ![]() Rodzeństwo w komplecie. Jack wrócił z internatu i stał się nastolatkiem. ![]() Lidia pojechała w odwiedziny do Leonidasa,który także stał się już młodym dorosłym. Przewitał ją bukietem róż i...pierścionkiem ![]() ![]() ![]() Oczywiscie Lidia wyszłaby na idiotke jakby sie nie zgodziła (nadziany facet z domkiem na plazy,tylko brać! ) Slub odbył się skromny z udziałem rodziny w małej kaplicy między wieżowcami ![]() ![]() Mimo,że młodzi nie zapraszali przyjaciół dostali od nich dużo prezentów, więc Lidia pisze listy z podziekowaniami. ![]() Zaś wieczorkiem Leonidasa naszło na figle,które skończyły się brzukiem u Lidi ![]() ![]() Pierwszą osoba,której Lidia powiedziała o ciązy była teściowa Danusia. ![]() Leonidas już rozmawia z dzidziusem przez brzuszek. ![]() Oczywiście trzeba było pochwalić się też rodzicom. ![]() Wreszcie przyszedł czas rozwiązania i na świad przyszedł Manuel. Gdy szkrab podrus wszyscy troje wzieli się za nauczanie chłopca. babcia Danusia zajeła się nauka mówienia... ![]() Mamusia chodzenia... ![]() A tatusiowi przypadła w udziale bardziej smrodliwa nauka... ![]() +BONUSIK Pierwszy raz kazałam nakręcić Simowi domowy film(statnim razem jak użyłam kamery gra mi sie wyłączyła) Okropnie trudno jest nakręcic simowy film. Ciagle zle był wykadrowany,ale po trudach i znojach... ![]() Państwo Lidia & Leonidas Atkins
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
johanna king - tenderlove z tego miasta co doszlo w po zmroku, ostatnie foto jakie dawalem, to jak brala slub z panem tenderlove
[img]http://i56.************/2l8uj4g.jpg[/img] urodzila z nim jedno dziecko i jedno adoptowala, dzis jest emerytka i babcia dwojki wnuczat, przeszla na emeryture po osiagnieciu 10poziomu zawodowego, jest megagwiazda i w ogole dobrze mi sie ja gralo, i tak troche wyplodzilem jej dzieci. [img]http://i53.************/al3jp0.jpg[/img] aktualnie znalazla sobie duzo duzo mlodszego meza, ktory czeka az johanna kopnie w kalendarz i zbierze po niej cala fortune. pod ich zdjeciami jest jej pierwsza, najstarsza corka Lisa, ktorej ojca nie znamy, jej maz to Lil, kolumne dalej, pierwsze zdjecie to ich dziecko Czesław, ktory daje im niezle popalic, wnuczek Johanny, Lisa jest w ciazy aktualnie zawodowo u niej kiepsciutko. Zdjecie pod wnukiem to druga corka Johanny Kasandra, ktora splodzila z panem Tenderlove, dzis ma corke wampirzyce (obok niej), rozstala sie z mezem i jest stylistka. pod nia jest zdjecie pierwszego adoptowanego dziecka przez johanne, zdzislaw okazal sie elfem i dzis jest wzietym aktorem, po wycieczce z matka do egiptu poznal przystojnego napoleona, z ktorym sie zwiazal i tym zlamal serca mlodym nastolatkom ktore wielbia go jako superaktora. no a zdjecie pod wnuczka to jest kolejny adoptowany dizeciak przez Johanne, Coco, ktory jest tak zabawny ze szok ![]() Dzis Johanna ma: 4 dzieci, 2 wnuczat, za soba dwa malzenstwa i fortune zarobiona jako prezenterka wiadomosci. |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|