|
|
|
|
#1 | ||||||||||||||||
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() noo tak, tak po prostu ale to trochę za proste jak na mnie ![]() Cytat:
![]() hmm... akcja w następnym odcinku... w sumie to się jeszcze nie zdecydowałam co opiszę dokładnie, mam do wyboru trzy rzeczy i tak sobie myślę, że tą najlepszą z tych trzech, zostawię na odcinek dalej, czyli przedostatni :> ale postaram się opisać pozostałe dwie rzeczy, równie ciekawie ![]() Cytat:
Cytat:
dobra już milczę jak głaz ![]() Cytat:
no pewnie nie tylko Ty, ale zapewniam, że wszystko co wydało się proste, w tym przypadku, wcale takie nie jest :>a docinki jak zwykle być muszą, jak to między kumplami z klanu zawsze bywało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chciałabym coś powiedzieć... ale nie mogę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieję, że w następnym odcinku jakoś Ci ten brak wynagrodzę czym innym ![]() Cytat:
i afera będzie niezła... ale to nie Max ją wywoła :> hmm... może jeszcze ktoś umrze... ![]() he he, ciekawi mnie jaka by była wasza reakcja gdyby się nie pogodzili ![]() Cytat:
![]() obiecuję, że jeszcze przeczytasz o Marco z charakterkiem zimnego drania :> Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
komu przyszykowałam śmierć, komu ból, komu szczęście, komu rozczarowanie i jeszcze kilka innych rzeczy - tego wszystkiego dowiecie się w ostatnim odcinku ![]() foty już wstawione ![]() dzięki za komentarze
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 24.08.2011 - 08:26 |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Cyba mamy tu do czynienia z sadystką
![]() Foty przecudne Muszę powiedzieć, że Colin jest naprawdę przystojny Tekst już skomentowałam, więc pozostaje mi tylko życzyć weny i czekać na next
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Oszz!
Colin wygląda super w tej fryzurze A zdjęcia z każdym odcinkiem są coraz lepsze takie klimatyczne.no wiesz...chyba nie masz zamiaru ich znowu rozdzielać? to by było podłe... ![]() miałabyś wtedy do czynienia z gwoździarką Libby ![]() Jakaś większa akcja się szykuje mam rozumieć...oby tylko nie była masakryczna dla Ali i Colina bo powieszę Cytat:
![]() Mam nadzieję, że jak skończysz BR to zaczniesz pisać następne romansidło??
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|