Cytat:
Napisał muffindance
No i jest tak jak chcialam... Mei i Marco nareszcie sie spotkali! : D I ta rozmowa Colina i Alii, okropnie sie ciesze, ze miedzy nimi wszystko jest juz na swoim miejscu. 
|
wiem, okażę się chamska, ale nie do końca wszystko jest na swoim miejscu...
Cytat:
Napisał Shannon
i już? ; o
tak po prostu go uratowali?
aż się zdziwiłam
|
noo tak, tak po prostu

ale to trochę za proste jak na mnie
Cytat:
Napisał Shannon
mam nadzieję, że w następnej części będzie jakaś rozróba, bo tutaj to prawie w ogóle nie było akcji czuć.
|
tak to właśnie jest, jak się pisze "na zapas", ale z tym koniec

hmm... akcja w następnym odcinku... w sumie to się jeszcze nie zdecydowałam co opiszę dokładnie, mam do wyboru trzy rzeczy i tak sobie myślę, że tą najlepszą z tych trzech, zostawię na odcinek dalej, czyli przedostatni :>
ale postaram się opisać pozostałe dwie rzeczy, równie ciekawie
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Uwielbiam Cię kobieto!  yeaaaaaaaaaah  3333 za ten odcinek będziesz wychwalana,obiecuje Ci to 
|
a dopiero chciała mnie mordować xD
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Może zacznę od moich ulubieńców czyli Alii i Colina. Dobrze, że ona zmądrzała,że jemu też nie przeszło,to, że chwilę po pogodzeniu myśleli tylko o jednym wcale mnie nie dziwi.:>
(Alia jest podoba do mnie,nie ma co    )
|
hahaha

dobra już milczę jak głaz
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Jak przeczytałam akcje z odbiciem Marco to odetchnęłam z ulgą  rozwaliła mnie ta piękna dyskusja między nimi,uwielbiam te ich ironiczne docinki 
|
odetchnęłaś z ulgą kiedy odbili Marco?

no pewnie nie tylko Ty, ale zapewniam, że wszystko co wydało się proste, w tym przypadku, wcale takie nie jest :>
a docinki jak zwykle być muszą, jak to między kumplami z klanu zawsze bywało
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
No i na koniec.. końcowa scena. Piękniej jej chyba opisać nie mogła,cudo po prostu. A, że ja się uczę francuskiego to tym bardziej do mnie tym trafiłaś. Po prostu booosko  3 
|
chciałam ją opisać jakoś tak bardziej uczuciowo... no ale cieszę się, że Ci się spodobało mimo wszystko
Cytat:
Napisał Nesyetta
Trochę mało akcji... Myślałam, że Dante albo Chris powstrzymają Colina i Juriego przed uratowaniem Marco.
|
uznałam, że to byłoby trochę zbyt banalne, dlatego opisałam to tak a nie inaczej, jedyne co zdradzę, to, że to jeszcze nie koniec
Cytat:
Napisał Nesyetta
Alia i Jensen razem... Fajnie 
|
chciałabym coś powiedzieć... ale nie mogę
Cytat:
Napisał Nesyetta
Końcowa scena była naprawdę świetna. Umiesz poruszyć serce czytelnika, no chyba że tylko ja tak zareagowałam (łezka spływająca po policzku)  Nie wiedziałam, że jestem aż tak wrażliwa.
|
o kurcze, nie spodziewałam się, że aż tak bardzo może ta scena chwycić za serce... bardzo mi miło z tego powodu
Cytat:
Napisał Brutus
Coś mi się wydaje, że dziecko Mei urodzi się jakieś ułomne przez ten jej ciągły stres podczas ciąży 
|
szkoda, że nie mogłeś zobaczyć mojej miny, kiedy to przeczytałam
Cytat:
Napisał Brutus
Coraz bardziej jest mi żal Em. Proszę, niech się okaże, że ona jednak żyje, tak jak to było z Chrisem, który niby umarł, a jednak żył.
|
kurcze, niestety w tym przypadku już jej życia nie wrócę, przykro mi :<
Cytat:
Napisał Brutus
Bardzo brakuje mi scen erotycznych, ale takich naprawdę erotycznych, które były kiedyś. Wiem, że czyta to dużo niepełnoletnich, że sam jestem niepełnoletni, ale mimo wszystko brakuje mi tego bardzo.
|
chciałam wstawić coś w ten deseń, ale niestety, nigdzie mi to nie pasuje

mam nadzieję, że w następnym odcinku jakoś Ci ten brak wynagrodzę czym innym
Cytat:
Napisał Brutus
Uwolnienie Marco było podejrzanie łatwe... Zbyt łatwe... Podejrzewam, że to jeszcze nie koniec, co? Czuję też, że z Maxa wyniknie jeszcze całkiem niezła afera.
|
masz rację, to jeszcze nie koniec :>
i afera będzie niezła... ale to nie Max ją wywoła :>
Cytat:
Napisał Brutus
Nie lubię takich ckliwych zakończeń. Chcę śmierci 
|
hmm... może jeszcze ktoś umrze...
Cytat:
Napisał Silver
Więc...podoba mi się oczywiście, że Alia i Colin się pogodzili 
|
he he, ciekawi mnie jaka by była wasza reakcja gdyby się nie pogodzili
Cytat:
Napisał Silver
trochę się zawiodłam, że Marco niby oziębły w poprzednim odcinku to teraz taka ciapa się od razu zrobiła 
|
spokojnie, to nie do końca tak...

obiecuję, że jeszcze przeczytasz o Marco z charakterkiem zimnego drania :>
Cytat:
Napisał Silver
akcja odbicia...no również jak Shannon zdziwiłam się, że tak łatwo im poszło, ale mam dziwne przeczucie, że Dante i Chris zrobili to celowo..no nie wiem jakąś akcje na nich szykują i uwolnienie było częścią planu. Ale pewnie mam jakieś zwidy 
|
nie mogę powiedzieć, co się szykuje, ale dużo odcinków nie zostało, więc długo nie będziesz musiała czekać na wyjaśnienie
Cytat:
Napisał Silver
I nie wiem dlaczego, ale od razu przyszło mi na myśl, że któryś z rodziców nie przeżyje  to by było masakrycznie fajne zakończenie <zaciera ręce> 
|
myślę, że to co przyszykowałam na koniec, będzie baardzo masakryczne :>
Cytat:
Napisał Shannon
@up, jak dla mnie fajnym zakończeniem byłaby śmierć Ali lub Collina. Wprawdzie kocham tą dwójkę jak prawie wszyscy czytający, ale to by było właśnie coś co zapadłoby mi w pamięci, bo jeżeli wszystko i wszyscy będą weseli to kicha ;c
|
tak szczerze powiedziawszy, to na początku, kiedy zaczęłam pisać to FS, chciałam, żeby wszystko dobrze się skończyło, no ale z czasem obmyśliłam niecny plan i od razu mówię, że nie skończy się na tym, że wszyscy będą weseli :>
komu przyszykowałam śmierć, komu ból, komu szczęście, komu rozczarowanie i jeszcze kilka innych rzeczy - tego wszystkiego dowiecie się w ostatnim odcinku
foty już wstawione
dzięki za komentarze