![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Długo mnie nie było.He he ! Ale za to mam nową rodzinkę,Wilson
(Karen Fisher,już potem Wilson i Lyndon Wilson).Lyn był chłopakiem Karen.A więc...Pewnego dnia Lyndon oświadczył się Karen.Dziewczyna zaręczyn nie przyjęła. To Karen. ![]() A to Lyndon. ![]() Ale tu już przyjęła. ![]() ![]() Lyndon był STRASZNIE podekscytowany.Karen też. ![]() Aż w końcu przed ślubem młodzi się zabawili... No i nadszedł ten cudowny moment.Wymiana obrączek -_- ![]() Ale potem coś się stało,co zniszczyło ich szczęśliwy dzień. ![]() To mnie śmieszy ;D ![]() Ale nie zapomniała o tym,że Lyndon był jej mężem. ![]() I po tej nocy Karen zaczęła się źle czuć.Okazało się,że jest w ciąży. Po kilku miesiącach urodziła małego Davida. I tydzień później dostała wiadomość,że można ożywić Lyndona.Cieszyła się. ![]() Lyndon też się cieszył,ale ja bym się z tego nie cieszyła ![]() David dorastał,aż w końcu stał się dzieckiem.I poszedł pływać do basenu.No i nie wypłynął. ![]() BONUS! ![]() P.S.Chcecie pomysły na angielskie imiona?jestem ekspertem.No z samymi Anglikami i jednym Polakiem w klasie to akurat jest fajnie ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|