|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
świetni są
u to zaszaleli z tym dzieckiem na stare lata hmmm dawno nie widziałam związku faceta z facetem w simach za to moja simka przejawiała uczucia do koleżanki ![]() Rodzina Newton znów ja macie już dość ? ![]() poprzednie losy: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Amanda miała urodziny ![]() ![]() Wyrosła na śliczną nastolatkę ![]() ![]() A Kris postanowił wziąć ślub z Christin ![]() Tu wzruszona rodzina (rodzice i dziadkowie) ![]() Państwo młodzi ![]() ![]() Krojenie tortu ![]() ![]() Noc poślubna mrrrr wyszła z tego ciąża ![]() ![]() Shine się trochę postarzała ![]() ![]() I Elton też ah jaka mina ![]() ![]() I buziak Shine była zrozpaczona zmarszczkami i siwymi włosami. Czuła się nieatrakcyjna więc Elton okazał jej trochę czułości ![]() ![]() Pierwszy dzień Amandy w liceum Pyta Lucasa jak to jest w szkole i o której przyjadą do domu a Lucas odrabia lekcje przed szkołą ![]() ![]() Kai ćwiczył przygotowanie drinków taka mała pasja staruszka ![]() ![]() Nadia od dawna chciała sobie pomajsterkować ![]() ![]() Za to Shine oddała się całkowicie odkrywaniu eliksirów ![]() ![]() Babcia Nadia odwiedziła Krisa i Christin w nowym domu ![]() ![]() Nadia pokazuje jej wnuki Tu pokazuje Lyndę (córkę Dylana)![]() Lucas ciągle umawiał się na randki z Aną Robili sobie zdjęcia ![]() ![]() Patrzyli w gwiazdy ![]() ![]() Aż w końcu pocałowali ![]() ![]() I zostali parą Ciekawe co na to rygorystyczni rodzice Any ? ![]() ![]() +bonus Co te skrzaty wyprawiają ![]()
Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 17.09.2011 - 14:58 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|