|
|
#11 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Długie
![]() ![]() ! Zdążyłaś .Zabieram się za czytanie !EDIT: Umarłam, nie reanimować ! Uśmiałam się, jak już dawno nie . Chciałaś mnie zabić ? Choróbsko zaczyna mnie rozkładać, więc momentami mało nie zadusiłam się ze śmiechu .Pewnie o połowie rzeczy zapomnę tu wspomnieć... Po pierwsze dziękuję za dedykację :*! Nie wiem, jak mogłam zapomnieć, że będą Spartanie i ser szwajcarski . Dlatego też, jak zaczęłam czytać, to nie wyrabiałam .Wszystko mi się podoba. Choć może nie do końca... Co to ja jestem? Wszyscy mnie macają ! I od kiedy to Ty wrzeszczysz na mnie a nie ja na Ciebie ?!Co zrobiłaś z Jurim?! W pierwszym momencie się oburzyłam. Choć na kilku końcowych fotach wygląda całkiem całkiem .Wzrok w postaci migających serduszek mnie zabił ! A tekst o śnie i niebie, że 2 ciastka w jednym miejscu i dopasowana do tego fota, to już w ogóle !Od kiedy Marco robi sobie ze mnie materac ? Jak się chłopaki oburzyły .Świetne miny w postaci emotek, szczególnie miny Vorga .Zielony cień chyba nie bardzo mi pasuje... Co do Iana... Na pierwszym zdjęciu wygląda jak... żaba. Tak to chyba dobre określenie .Dziękuję za Spartan. Scena była boska. Zastanawia mnie tylko, jak garstka ocalałych zdołała w kilka sekund ewakuować tyle ciał .Choć jak mówiłaś, że w końcu będę miała fotę ze wszystkimi ciachami, jaką zawsze chciałam, to myślałam, że to będzie coś innego .No i gdzie zmyli się Colin z Jurim? Chyba nie współpracują z trójką dewastatorów ? Co to za knucie przeciw mnie ? Nie będzie litości dla gnid przebrzydłych !Podobało mi się ciągnięcie Bubelka przez Vinca .Vince jakoś tak śmiesznie wygląda w tym przebraniu .Szczególnie powaliła mnie na kolana fotka po oberwaniu piłką. Jednak się pomyliłaś. Brakuje ciach: Juriego i Vince'a . Ewentualnie jeszcze Sirotha .Ale że nawet Sheppard tam jest ![]() ![]() . I to jeszcze taki ładny . Jason i Gerry to wiadomo .No, mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałam . Jutro to sprawdzę .PS. Jakieś długie mi to wyszło o_O...
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 22.09.2011 - 23:42 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|