![]() |
#941 |
Reputacja: 10
|
![]()
~Ciąg dalszy rodziny Betanek,Sobotka,Pinezka,Dąbek~
Kamil i Ida zrobili bardzo dobry krok wybierając wspólne mieszkanie , byli idealni ![]() Cały czas kosztowali swojej miłości i smakowali siebie ![]() Razem czuli sie bezpieczni i obydwoje bardzo się kochali ![]() Kiedy Kamil był pewien że to Ida jest królową jego serca, oświadczył jej się w domowym zaciszu ![]() ![]() ![]() Tworzyli bardzo zgraną pare, Kamil dbał o Idę, wspólne śniadanko na tarasie ![]() Ida postanowiła zgubić parę kilogramów by jeszcze bardziej podobać się Kamilowi oraz by zmieścić się w wymarzoną ślubną sukienkę ![]() Wieczór dla kobitek, panie zaszalały ![]() ![]() ![]() ![]() Na drugi dzień odbył się ślub, cała rodzina została zaproszona było cudownie! ![]() Wymiana obrączek Państwa Dąbków ![]() ![]() I wspólne tańce ![]() ![]() Eris także zaszalała, troche przesadziła z alkoholem ![]() Kilka dni po ślubie odwiedził ich złodziej . na szczeście Kamil był czujny i w porę zadzwonił po policję ![]() A Ida zaszła w ciąże, oczywiście ogromna radość ![]() C.D.N |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#942 |
|
![]()
Ashelly - Emma jest śliczna
![]() Horsez - oby była córeczka! ![]()
![]() |
#943 |
|
![]()
misiu też mam taką nadzieje że to bedzie córka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
|
![]()
Dawno niczego nie wstawiałam, ale dzisiaj pograłam trochę dłużej, więc zdjęć się uzbierało...
Mały Ron i Pan Klocek. ![]() Mała awaria... Widzicie co się stało z teksturami tego łóżka? Tylko raz tak miałam, odkupiłam łóżko i problem nie powrócił, jak na razie. Tak samo mam z tym łóżkiem z zestawu Store Witaj Szkoło, ale tam problem zniknąć nie chce. Z łóżkiem piętrowym nie ma problemów, ale z tym podwyższanym z Witaj Szkoło, jest... ![]() ![]() Alecia z Ronem na zakupach... ![]() Miewam ten bug z prowadzeniem wózka. Tutaj Alecia ma nienaturalnie ułożone dłonie. ![]() Alecia i Franco wybrali się do Kujona... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ron w łóżeczku. Lubię tą koszulkę. Jest na niej napisane "Przed praniem wyjąć dziecko" ![]() ![]() Czyż ten Franco nie jest uroczy? ![]() ![]() Rybki... ![]() Z cyklu dokumentarnego Dziwaczna Flora i Fauna, przedstawiamy połączenie rośliny... z żabą. ![]() Piłkarzyki... ![]() I znowu rybki... ![]() ![]() Albo Alecia zjadła coś nieświeżego, albo znowu jest w ciąży... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
|
![]()
wszystkie historie są mega
![]() ![]() anie czyżby ciąża? ![]() ![]() Rodzina Newton poprzednie losy: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Przenieśmy się teraz do Dylana (syna Nadii i Kai'a, brata Shine) i jego żony Krissy. Jego młodsza córka Katherina odrabia lekcje ![]() ![]() ![]() Za to starsza Lynda poszła do klubu. Załamała się, bo wszyscy w około mają kogoś, a ona jest samotna. A tak naprawdę podkochiwała się w koledze z pracy ale bała się zagadać... Tak więc topi smutki ![]() ![]() I puszcza bańki ![]() ![]() ![]() ups... do klubu przyszedł obiekt jej westchnień! Nicolas Holton ! Powitanie ![]() ![]() Po długiej rozmowie i paru drinkach stali się parą ![]() ![]() A co tam raz się żyje ![]() ![]() ![]() Zgodził się ![]() ![]() ![]() ![]() Przeprowadzili się do mieszkanka w wieżowcu i wzięli cichy ślub ![]() ![]() ![]() Amanda wącha czy Cleo nie narobiła w pampersa ![]() ![]() ![]() ![]() Ciocia z Cleo ![]() ![]() ![]() ![]() W tym czasie Ana mogła sobie porzeźbić ![]() ![]() ![]() Amanda stałą się młodą dorosłą ![]() ![]() ![]() Lucas jednak poczuł więź z dzieckiem i karmił małą aby Ana mogła spać ![]() ![]() ![]() Elton odnawiał więź z córką ![]() ![]() Pogawędka o przyszłości Amandy i polityce ![]() -Polityk to dobry zawód skarbie! Dużo zarabiamy. ![]() -O tak! Gadacie głupoty, ludzie wierzą i zgarniacie nasze podatki! Amanda zgasiła ojca swoim tekstem ![]() ![]() Gołąbki pod ratuszem ![]() ![]() ![]() Amanda skończyła szkołę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#946 |
|
![]()
Rany jak dawno nikt tu niczego nie napisał...
![]() Taaka ryba! ![]() Ron jest już dzieciakiem z podstawówki. ![]() Rodzice kupili mu ciekawe łóżeczko ![]() ![]() Przy posiłku. ![]() Pierwszy dzień Szkoły! ![]() Alecia jest drugi raz w ciąży. Tutaj Frano udaje, że coś słyszy... ![]() Ron na szkolnej wycieczce do restauracji. ![]() Narodziny Nicole. ![]() Tu już po zmianie koloru becika. ![]() ![]() Ron w piaskownicy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
|
![]()
Nicole jest śliczna *.*
A Ron ma fajne łóżko ![]() Kurrrr ja też chcę taką dobrą grafikę XD
![]() |
#948 |
|
![]()
~`Ciąg dalszy rodziny Betanek,Sobotka,Pinezka,Dąbek`~
Dziadek Paweł czeka na swoją wnusie. ![]() Kamil i Ida czekają cierpliwie na swoje małe maleństwo ![]() Urodziła się mała słodka Izabelka ![]() ![]() Niestety umarła Patrycja i Klaudiusz( na śmierć Klaudiusza się nie załapałam) Cedrik bardzo rozpaczał mimo że był już dorosłym , dojrzałym facetem. Mógł wreszcie zamieszkać ze swoim ukochanym chłopakiem Bradem ![]() ![]() ![]() ![]() Julek i Berenika byli cudowną szczęśliwą parą, nic nie mogło zakłócić ich spokoju. Julek wiedział że Beri jest wybranką jego serca postanowił się jej oświadczyć ![]() ![]() ![]() Berenika wprowadziła się do rodzinnego domu Juliana. Malwina i Aleksander bardzo polubili dziewczynę, niedługo potem odbył się cichy ślub ![]() ![]() ![]() Marta zaczęła się wymykać z domu, ( czyżby do jakiegoś chłopaka)? tu przyłapana przez policję po 24 ![]() A tu nagana od troskliwego brata ![]() ciąg dalszy nastąpi |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
|
![]()
Horsez, haha, przedostanie zdjęcie
![]() Rodzina Clacton Alexandra zaczęła pobierać lekcje gitary + zatrudniła się w karierze muzycznej ![]() Potem miała urodziny... ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego mama! ![]() ![]() Tu we wdzianku roboczym XD ![]() Kolejne urodziny, tym razem Michaela : D ![]() Mama się cieszy 8D ![]() Lecę! XD ![]() Uuuu ![]() ![]() Po małej przemianie, po 24, złapała go policja ; < ![]() Znalazł sobie nowe Hobby - wędkowanie ; D ![]() Korzystając z wolnego czasu Alex zaprosiła Jacka ; ) ![]() Spotkanie zakończyło się w sypialni... x.x ![]() Aż poduszki latały : D ![]() A Michael niezauważony poszedł do jacuzzi ;D ![]() Następnego ranka znowu rybki... ![]() A Alex źle się poczuła ; / ![]() to by było tyle na dzisiaj ; ))
![]() |
#950 |
Guest
|
![]()
Eyvee- twoja dzidzia jest taka urocza i słodziutka w tych włosach.
Horsez-Marta ma światną minę gdy ją policja zgarnia ![]() Przemek po ślubie swtierdził,że juz nie chce pracować jako nauczyciel WF, gdyż jak to stwierdził "Nie czuje sie spełniony w tej pracy" i "Już nie może patrzeć na tą gromade klocowatych bachorów o sflaczałych kończynach". Zatrudnił się w miejskim stadnionie Lam jako Fan Sportu ale już po dwóch tygodniach awansował na 4 szczebel kariery. Tosia stwierdziła,że juz najwyższy czas na dzidziusia,więc jak małzonek wrócił zmęczony z pracy,zamiast obiadu zaciągneła go do sypialni. Zanim się obejrzeli Tosia dzwigała juz przed sobą potęzny brzuszek. Oczywiście rodzice wymodlili sobie synka i tak na świat przyszedł mały Kordian. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po narodzinach Kordiana życie państwa Lada płyneło powoli i spokojnie. Tosia na urlopie macieżyńskim mogła nie tylko zajmowac się swoim pierworodnym,ale także eksperymentowac i czytac ksiązki,ktróe kochała. Wreszcie nadszedł czas urodzin Kordiana i niemowle stało się małym pełzaczem. Wtedy Antosia postanowiła wrócic wreszcie do szkoły,tym bardziej,że nadchodził czas matur i trzebabyło odświeżyć troche umysły uczniów. Przemek postanowił więc wziąśc sobie troche wolnego i zając się synem,a gdy Tosia wracałą zmęczona z pracy pomagała im nastoletnia sąsiadka z naprzeciwka. Przemek normalnie dostawał bzika na punkcie syna. Uczył go, karmił, bawili się razem, chodzili na spacery do parku- non stop razem! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BONUS: "Czym oni mnie karmią. Blee..ochyda" ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|