|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
eyvee - pierwszy raz widzę żeby duch jeździł samochodem
![]() ![]() ![]() Saheli019 - ciekawa rodzinka czekamy na więcej ![]() Kloa - jestem ciekawa co ta szalona baba wymyśli ![]() anie_1981 - nie muszę mówić że uwielbiam twoje rodziny? ![]() ![]() Horsez - jestem ciekawa czy Eris kogoś sobie znajdzie ![]() ![]() Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Ostatnio był ślub Lucasa. Lucas ugiął się w końcu przed rodziną (moi simowie muszą wziąć ślub prędzej czy później ![]() ![]() W noc, w którą Lucas poślubił Anę w domu pojawił się dziadek Kai ![]() ![]() Oczywiście poleciał prosto do kompa zamiast do żony ... ![]() ![]() Lucas przeprowadził się z Aną i Cloe do nowego, skromnego domku. Zgodnie z obietnicą Elton i Shine pomogli im kupić domek. W pewnym sensie Lucas widział w tym wyzwanie. Musiał zapewnić dobre warunki swojej żonie i dziecku. A że był ambitny cieszył się z nowego celu ![]() Oczywiście kochał swoją córkę i rozpieszczał ją, oczko w głowie tatusia. ![]() Ana jak przystało na przykładną żonę zaczęła gotować, aby jej mężuś nie był głodny i nie żałował ślubu. ![]() Przeniosłam się do Krisa i Christin (brata Amandy i Lucasa, syna Shine i Eltona). Chrstin dopiero sobie przypomniała o podziękowaniach za prezenty ślubne ![]() ![]() Jako dobra kucharka robiła obiadki swoim mężczyznom ![]() ![]() A oto on. Kevin odrabia lekcje na chodniku ![]() ![]() Urodziny Kevina ![]() ![]() Kevin dmuchnął i zapalił się stół ![]() ![]() ![]() Ale to nic odważna mama opanowała sytuację a tata pobiegł do sklepu po następny tort. ![]() Ha ha śmiesznie oni rosną ![]() ![]() Kevin Newton jako nastolatek ![]() ![]() Konsumpcja nowego tortu ![]() ![]() Ah Christin się tak rozczuliła urodzinami Kevina że zapragnęła mieć więcej dzieci ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wszyscy macie świetne rodziny
![]() ![]() ![]() A co do lewitacji, to przyjrzyjcie się temu mojemu zdjęciu. Susan ma okulary do rzeczywistości wirtualnej, a jak się wybiera SF, to tak się właśnie dzieje. Ciąg dalszy moich Bardów... Franco, jest już młodym dorosłym... ![]() Dziadek Gnom bardzo się z tego cieszy... ![]() ![]() Franco tańczy samotnie, gdyż jeszcze nie ma z kim, z akcentem na "jeszcze"... ![]() Rodzina ubrała się odświętnie, gdyż Franco ma uroczystość zakończenia szkoły... ![]() Młody w todze studenta. ![]() Dyplom ma już w garści ![]() ![]() Przyszła żona dla Franco, Ginger. Wygenerowana przez grę. Ja ją tylko potraktowałam eliksirem odmładzającym, bo była dorosła, a nie m. dorosła. Poza tym, to zrobiłam parę małych poprawek w CAS, ale twarzy nic nie robiłam, poza makijażem. ![]() Seria interakcji, prowadzących wiadomo... do ślubu. ![]() ![]() ![]() A tutaj już ślub. Był środek nocy i bardzo ciemno, więc wybrałam interakcję "Buduj na tej Parceli" i kliknęłam na dzień, żeby było coś widać na zdjęciu. ![]() Powrót do domu. Eric i Natalia przenieśli się do sypialni na najwyższym piętrze, żeby młodzi mieli blisko do pokoju dziecinnego. Wiadomo, w tej rodzinie ciąże i porody, tudzież odchowywanie młodych, są rzeczami naturalnymi. ![]() Noc poślubna... ![]() ![]() Na śniadaniu nikomu nie chciało się przebierać, mamy więc pokaz mody bieliźnianej ![]() ![]() ![]() C.D.N.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|