|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Fajna historia. Adzie się chce spać, a tatuś ją jeszcze chodzeniem męczy!
![]() Kolejna, jakże emocjonująca, część tasiemca o tytule: Klan Bardów! ![]() Fred i Ginger dostali prezenty ślubne, wypada napisać listy z podziękowaniami. Padło na Franco ![]() ![]() Ginger ma niestrawność, lub jest w ciąży! ![]() Posiłek, uwielbiam wspólne posiłki. Tutaj jedzą sajgonki, ich ulubioną potrawę... ![]() Fred... ogląda obrączkę..!? To takie... niemęskie... ![]() ![]() Przyszła mama relaksuje się na huśtawce. Możliwe, że po prostu sprawdza wytrzymałość przyszłej zabawki swojego dziecka... ![]() Fred przy desce kreślarskiej. ![]() No już wkrótce... Ginger nie może się doczekać dziecka. ![]() Prywatna impra domowników. ![]() Eric przyrządza drinki. Przyszła mama nie piła! ![]() ![]() Susan wraca ze studniówki... Tutaj mam bardzo fajne odczucia. Susan nie ma chłopaka, poszła na studniówkę sama. Na studniówce się zakochała... Ktoś z nią flirtował. To bardzo przyjemne, że gra jej poszukała chłopaka.. Jeszcze fajniejsze jest to, kim jest ten chłopak, to... Isaac Choo! Pisałam o nim kilka postów wyżej. Niczego nie robiłam, by oni byli parą, więc to totalny przypadek. Ale to bardzo fajny pomysł, będę mogła zadbać, by rodzina Choo nie wyginęła. ![]() Ginger rodzi! Przerażenie na ich twarzach mówi samo za siebie, co teraz będzie?! ![]() Tutaj już spokój... Urodził się mały Daniel... ![]() -Czy ty wiesz, że przez ciebie mama i tata zarwali nockę? ![]() Fanty Susan ze studniówki... ![]() Daniel... ![]() Jest dzień, ale rodzice Daniela muszą odespać noc. ![]() Bonusik ![]()
Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 09.10.2011 - 21:01 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|