![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kolejna część losów Klanu Bardów...
Aż 3 osoby w mojej rodzinie przeszły do następnej grupy wiekowej... Na początek Eric... ![]() Natalia... ![]() ...i Susan. ![]() ![]() Przy posiłku. ![]() ![]() Susan zaprosiła swojego chłopaka, Isaaca... Tutaj ucinają sobie pogawędkę. ![]() Nieśmiały pocałunek... ![]() Zaręczyny... ![]() Cichy ślub. Chciałam zrobić im ślub z łukiem i rodziną, ale nie wyszło. Po pierwsze wkurza mnie to całe wręczanie dyplomów, gra na siłę do tego zmusza i nie da się tego anulować. Zanim dało się przeklęte dyplomy zaliczyć i rozkręcić interakcje przyjacielskie, żeby dało się gościa wprowadzić do domu, była już noc. Nie chciałam czekać do następnego dnia, a że byłam już nieźle wnerwiona, to poszłam całkowicie na skróty. ![]() Jeszcze tej samej nocy wyrzuciłam ich z domu, a potem od razu kazałam Susan zajść w ciążę, z pomocą NRaas'a. Niezły domek wylosowali... Zastanawia mnie to jak gra losuje te domy, bo czasem są to tanie rudery, a czasem wille z basenem. Ciekawe, czy to totalna loteria, czy też gra bierze pod uwagę ich stan majątku przed podziałem rodziny. ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 09.10.2011 - 22:14 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|